Beşiktaş’tan Sirigu atağı! Beşiktaş’tan Sirigu atağı… Kaleci arayışlarını sürdüren Siyah Beyazlılar Paris Saint-Germain’in İtalyan file bekçisini kiralamak için teklifte bulundu.


NTVSpor’un haberine göre; ara transfer döneminde bir kaleci almak isteyen Beşiktaş’ta arayışlar devam ediyor. Henüz somut bir gelişme sağlayamayan yönetim, gündemine son olarak Salvatore Sirigu’yu aldı.

29 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak için Paris Saint-Germain ile temasa geçen Beşiktaş, Fransız ekibinin cevabını bekliyor. 5 sezondur Paris Saint-Germain’de forma giyen Sirigu, bu sezon takımın ikinci kalecisi konumuna düştü. Kaleyi Alman file bekçisi Kevin Trapp’a kaptıran Sirigu, bu sezon sadece 4 maçta görev aldı.

Yönetim bir yandan Sirigu için Fransız kulübünden cevap beklerken, bir yandan da listesinde bulunan diğer adaylarla ilgili görüşmelerine devam ediyor.

Boyko ısrarı sürüyor

Juventus ile Neto’yu kiralamak için teması sürdüren siyah beyazlılar, Denys Boyko’dan da vazgeçmiş değil. Ukrayna’daki iç karışıklık nedeniyle Dnipro Başkanı Ihor Kolomoyskyi’ye ulaşamayan Beşiktaş, pazarlık sürecinde sıkıntı yaşıyor.

Bir süre önce yapılan görüşmenin ardından Ukrayna ekibinin başkanı ile iletişim kurulamaması transferde son noktanın konulmasına engel oldu. Bu hafta içinde kalecisini belirlemek isteyen yönetim görüşmelerde bulunduğu kulüplerden gelecek yanıta göre resmi imzayı attıracak.