Bu sene hayatımıza yeni giren akıllı telefonlar tanıştık. İlerleyen zamanlarda ise daha fazlasıyla tanışacağız. Bu telefonların arasında ön plana çıkanlar elbette var. İşte telefon almaya kararlıysanız bu senenin ileri teknolojisiyle üretilmiş 5 yeni akıllı telefon...


gozlen@sozcu.com.tr

iPhone SE

Apple'ın 4 inçlik telefonu iPhone SE çıktığı günden beri eleştirilere maruz kalmış olsa da gelişmiş teknolojisiyle büyülüyor. Tasarımıyla dikkat çeken telefon şimdiye kadarki en güçlü 4 inç telefon. Apple yeni telefonuna oldukça güveniyor. 12 megapiksel kameraya sahip olan telefon, 4K video kayıt özelliği, 63 megapiksele kadar çözünürlükte panorama, True-Tone flaş, Focus Pixels gibi özellikleri taşıyor.

Samsung Galaxy s7 ve s7 Edge

Çıktığı gibi olay yaratan Galaxy S7 ve S7 Edge tüm dünyada olduça tutuldu. Tasarımıyla dikkat çeken telefonun 12 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamerası bulunuyor. Oldukça iddialı bir şekilde piyasaya çıkan telefon VR teknolojisini de destekliyor.

LG G5

LG G5 teknoloji severler tarafından uzun süre beklendi. LG'nin iddialı akıllı telefonu çıkarılabilir batarya özelliğiyle diğerlerinin arasından sıyrılıp dikkat çekiyor. G5'e takılan LG CAM PLUS, daha iyi fotoğraflar çekmeye olanak sağlıyor. Telefon VR teknolojisini de kullanıyor. Sony XPeria X Sony oldukça iddialı bir telefonla karşımızda. 23 megapiksel kamerasıyla hızlı başlatma, ışık hızında Hibrit Otomatik Netleme ve daha hızlı görüntü işleme özelliklerine sahip. Telefonun ön kamerası ise 13 megapiksel.

HTC 10

Son zamanların yükselişe geçen üreticisi HTC yeni telefonuyla karşımızda. Bu yeni telefon dünyada ilk kez hem ön hem arka kameralarda Optik İmaj Sabitleyici özelliğine sahip. Firma telefonun sağlamlığına ve şarj uzunluğuna oldukça güveniyor.


Sony XPeria X


Sony oldukça iddialı bir telefonla karşımızda. 23 megapiksel kamerasıyla hızlı başlatma, ışık hızında Hibrit Otomatik Netleme ve daha hızlı görüntü işleme özelliklerine sahip. Telefonun ön kamerası ise 13 megapiksel.