Yeni bir haftaya girerken geçtiğimiz haftanın en dikkat çeken Android ve iOS oyunlarıyla karşınızdayız. Eğer oynayacak yeni bir mobil oyun arıyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz.

DEUS EX GO


Sıra tabanlı bir macerayı ayaklarımız altına seren Deus Ex GO, aldığı başarılı puanlar ve eğlenceli oynanış mekanikleriyle dikkat çekiyor. Oyunun fiyatı hem Android hem de iOS'ta 12.99 TL olarak belirlenmiş.
Android için Deus Ex GO indir
iOS için Deus Ex GO indir

deus ex go
LEAP OF FATE


iOS için çıkan Leap of Fate renkli grafikleri ve hızlı tabanlı oynanışıyla kendini gösteriyor. Cyberpunk bir New York'ta geçen yapımın hızı ve shooter mekanikleri hayli etkileyici. Leap of Fate'in fiyatıysa 10.49 TL
iOS için Leap of Fate indir

FIFA 17 için Yeni Mobil Oyun Duyuruldu

OUTFOLDED


PAC-MAN 256 ve Cubemen serilerinin yapımcıları yepyeni bir bulmaca oyunuyla tekrar karşımızda. Hayli gelişmiş bir tetris oyunu olan Outfolded iOS'a özel bedava olarak piyasaya çıktı.
iOS için Outfolded indir
Outfolded

HERO GENERATIONS


Rogelike türünü seven eski toprak oyuncular için gün doğdu. İçerisinde hem Roguelike hem de 4X Strateji türü özellikleri barındıran bu oyunda sıra tabanlı eşsiz bir maceranın içine dalıyorsunuz. 12.99 TL olan oyunu yine iOS üzerinden indirebilirsiniz.
iOS için Hero Generations indir
Hero Generations

LEGEND IF THE SKYFISH


Legend of the Skyfish içerisinde macera, bulmaca ve aksiyon türlerini barındıran ilginç bir oyun. Elle renklendirilen ilginç bir dünya olan Legend of the Skyfish 45 farklı bölüm ve devasa boss savaşları barındırıyor. Oyunu iOS üzerinden 10.49 TL'ye satın alabilirsiniz.
iOS için Legend of the Skyfish indir
Legend of the Skyfish

TRAIN KIT


Bu eğlenceli yapımda, tren yolunu kendiniz yapıyor ve yaratıcılığınızı konuşturuyorsunuz. Önce tren yolunu tasarlıyor ardından da 3 boyutlu olarak treni takip edebiliyorsunuz. iOS için çıkan oyunun fiyatıysa 7.99 TL
iOS için Train Kit indir
Train Kit

IT'S A SPACE THING


Size tanıtacağımız son oyun ise It's a Space Thing. Retro tarzı grafikleriyle hayli hoş görünen It's a Space Thing'de zorlu bir yapay zekaya karşı savaşıyor ve doyumsuz aksiyonunun içine dalıyorsunuz. iOS ve Android için çıkan oyunun bedava olduğunu da hatırlatalım.

iOS için It's a Space Thing indir
Android için It's a Sapace Thing indir
It's a Space Thing