Uzun süredir sızıntılara konu olan HTC Bolt, nihayet tanıtıldı. Beklenilenden farklı olarak Sprint operatörüne özel olarak satışa çıkacak cihaz, ilginç özelliklerle geliyor.

Zengin erkeklere özel çöpçatanlık uygulaması

iPhone 7 gibi kulaklık girişi yok!

HTC 10 tasarım anlayışını yansıtan ancak ondan biraz daha büyük bir akıllı telefon olan HTC Bolt, USB Type-C bağlantı noktasıyla geliyor. Ancak aynı iPhone 7ö'deki gibi HTC Bolt da kulaklık girişinden mahrum bırakılmış.

IP57 sertifikasına sahip telefon, suya ve toza dayanıklı.

5.5 inç boyutlu ekranda Super LCD 3 panel kullanan cihaz 2560 x 1440 çözünürlük sunuyor. Ayrıca ekran, Corning Gorillla Glass 5 ile çizilmelere ve darbelere karşı korunuyor.

Snapdragon 810 ile geliyor

Gücünü Snapdragon 810 işlemcisinden alan HTC Bolt, bu işlemcinin yanı sıra telefonda 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, microSD kart desteği ve 3200 mAh batarya yer alıyor.

F/2.0 diyafram değerine sahip OIS destekli 16 MP arka kamera ile gelen HTC Bolt, 4K ve 120 FPS slow-motion videolar çekebiliyor. Ön tarafta ise 8 MP'lik selfie kamerası yer alıyor.

Son olarak HTC Bolt'un direkt olarak kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıktığını da belirtelim. Sprint operatörü ile birlikte 599$ fiyat etiketine sahip HTC Bolt'a aylık ödeme planıyla da sahip olunabiliyor.