Galaxy Note 7’nin piyasadan çekilmesi sonrasında, yeni nesil özellikler bekleyen kullanıcıların gözü tamamen Galaxy S8’e çevrilmiş durumda. Haliyle bu durum cihazla ilgili sürekli olarak yeni bilgilerin gelmesine sebep oluyor. Son olarak, Samsung Galaxy S8’in bir yönüyle Galaxy Note 7 hayranlarının dikkatini çekeceği ileri sürüldü.

Apple, yenilenmiş iPhone satışına başladı!

Samsung Galaxy S8 akıllı telefonun 5.1 inç ekranla geleceği iddialarının aksine, şimdi de cihazın daha büyük boyutta 2 farklı ekran seçeneği ile geleceği ifade ediliyor.

İddialara göre, Galaxy S8 için 5.7 ve 6.2 inç paneller kullanılacak. Bu panellerin kenarlarına doğru kavisli olacağı ve ekranda ana ekran tuşu ile parmak izi tarayıcının gömülü olacağı söyleniyor.

Bu haliyle cihazın, büyük ekranlı Galaxy Note 7 cihazlarından ayrılmak zorunda kalan kullanıcıları memnun etmesi hedefleniyor. Böylece Galaxy Note serisi kullanıcılarının, büyük ekranlı Galaxy S8 seçeneklerine yönelmesi planlanıyor.

Bu anlamda Samsung’un Galaxy S serisinde Apple’ın iPhone serisinde uyguladığı stratejiye geçeceğini söyleyebiliriz. Henüz bu cihazların nasıl isimlendirileceği belirsiz ancak iPhone 7 ve iPhone 7 Plus gibi, bir nevi Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus durumuyla karşılaşacağız gibi gözüküyor.