Samsung 2017 yılında firma üzerinde oluşan tüm kötü izlenimi söküp atmak için yeni hamleler yapacak.

Samsung güven tazeleyecek


GSMA Mobility Live konferansına katılan Samsung Kuzey Amerika yöneticisi Gregory Lee, 2017’nin şirket açısından markanın ve güvenin yeniden inşası için muazzam bir yıl olacağının altını çiziyor. Lee tarafından yapılan açıklamaya göre, Galaxy Note 7’lerin geri çağrılmasına yüzde 80’lik dönüş olmuş ve son 50 günde şirketin çalışanları bu çağrıda başarı sağlanması için 7 gün 24 saat çalışmış durumda.

Bükülebilir iPhone gelebilir!

Samsung’un tüketici, müşteri, operatör ve hükümetlerin güvenini tazelemek için çok sıkı çalışacağını vurgulayan Lee, şirketin bu konuda başarılı olacağı anlamında oldukça olumlu. Haliyle şirketin sonraki amiral gemisi akıllı telefonu olacak Galaxy S8’de hiçbir hataya mahal vermemesi gerekiyor.

samsung-ic
İddialar ise Galaxy S8 akıllı telefonda; Bixby adlı bir dijital asistan, kenardan kenara ekran ve Qualcomm Snapdragon 830 ile Samsung Exynos 8895 çipsetleri gibi özellikler sunulacağı yönünde. Tabii ki daha birçok ekstra özellikle çok daha fazla dikkat çekilmek isteneceğini tahmin edebiliriz. 2017 yılı Samsung’un mobil kanadı için oldukça hareketli geçecek gibi gözüküyor.