Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp'ın özellikleri saymakla bitmiyor. Bu özelliklerden en fazla dikkat çekeni ve en fazla çektireni de 'mavi tik' özelliği olsa gerek. Kimi zaman cevap vermek istemediğiniz mesajlar geliyor ancak okuduğunuzda bu karşı tarafa iletildiği için mesajları açamıyorsunuz. Ancak karşı tarafa mavi tik çıkmadan bu mesajları okumanın bir yolu var. Peki çevrimiçi olmadan nasıl mesajları okursunuz?

Bu sorunun çözümü uçak modunda saklı. Çevrimiçi olmadan gelen mesajı okumak için telefonunuzu uçak moduna alın. Ardından mesajı açtığınızda karşı taraf mesajı okuduğunuzda bunu göremeyecek. Eğer mesajı okuduktan sonra WhatsApp'ı kapatıp ardından uçak modunu kapatırsanız internetinizi açtığınızda da karşı tarafta mavi tik çıkmayacaktır.

[old_news_related_template title="Yanlış mesaj derdine WhatsApp'tan çözüm" desc="Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp gönderilen ama sonrasında pişman olunan mesajlara çare buldu. Yeni gelecek olan güncellemeyle artık mesajlar karşı tarafa gönderildikten sonra silinebilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/whatsapp-mesaj.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/yanlis-mesaj-derdine-whatsapptan-cozum-1569151/"]