Yıllar boyunca özlemini çektiğimiz Need for Speed, bu yılki yapımı ile bir nebze de olsa bizlere özlediğimiz tadı vermeyi başarmıştı. Seriye eklenen bu yapımın ardından ise, yeni bir Need for Speed yapımının çalışmalarına başlandığı dedikodular ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Avustralya'lı kızdan Lara Croft çalışması!

need-for-speed-ic



NFS yenilenerek yeniden karşımıza çıkacak


Bu dedikodular arasına, geçtiğimiz gün alınan isim hakları eklendi. EUIPO yani Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'nde yer alan bilgilere göz atarsak; 7 Kasım tarihinde, Electronic Arts firması tarafından Need For Speed Arena isim hakkının alındığını görmekteyiz.
Bu bilgilerin yanı sıra ise, açıklama kısmındaki "Bilgisayar Oyun Yazılımı" detayı, 2017 yılı içerisinde çıkabilecek olan yeni Need for Speed yapımının Need For Speed Arena olabileceğini akıllara getirdi.

Şu an için Electronic Arts firması tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığının altını çizelim. Fakat, ateş olmayan yerden de dumanın çıkmayacağı da kaçınılmaz bir gerçek.
Battlefield 1 ile bir hayli memnun olan firma, Titanfall 2'nin çıkışı ile birlikte piyasada güzel bir ivme kazanmış iken; yeni bir Need for Speed duyurusu da bizleri şaşırtmayacaktır.

 

İLGİLİ HABER80 yaşında oyuncu nine!80 yaşında oyuncu nine!


İLGİLİ HABERCall of Duty: Infinite Warfare bomba gibi geldiCall of Duty: Infinite Warfare bomba gibi geldi