Enteresan bir haftaya giriş yapıyoruz. Bir yandan Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken diğer yandan geri hareket eden Merkür ile geri hareket eden Jüpiter birbirleriyle harika kontaklar kuracaklar. Sanırım devreler bu hafta biraz karışacak

Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşimle bekarlar için sürpriz, aniden başlayacak ve gelişebilecek olan aşk fırsatlarına işaret ederken, bir yandan ilişkisi olanların ise ilişkilerinde özgürlük temalarının daha çok vurgulanacağı bir hafta. Aman partnerinize bu hafta kıskançlıklarla beraber baskılardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Yine bu hafta 2 geri giden gezegenin (Jüpiter ve Merkür) birbirleriyle harika kontakları olacak. Eskiden kaçırılan fırsatlar, eğitim, kariyer, para ile ilgili konular, satılmak istenen ama satılamayan her şey, bozulan her türlü seyahat planları yeniden gündemimize geleceğini göstermekte. Normalde bu ikili geri hareket etmeseydi şayet, imza atmak, iş kurmak için harika bir dönem derdim ama ne yazık ki 2 retro birleşince, işlerinizi işin içinden çıkılması zor karmaşık bir duruma da düşürebilir aman dikkat! Aklımıza bir karış havada olabilir bu hafta!

Koç ve yükselen Koç;
Venüs/Uranüs etkileşimi ile beklenmedik ani bir seyahat planı gündeme gelebileceği gibi, özellikle yalnız olanlar sizden oldukça uzakta veya yabancı asıllı birileri ile flört edebilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yoğun ve sürekli proje üreten bir halde olabileceksiniz. Bu hafta sizi aşk-meşk konularında dizginlemek biraz zor olabilecek, heyecan verici aktivitelere atılmanız için fazlaca motive olabileceksiniz. Bu hafta Güneş/Jüpiter etkileşimi devrede olacak, hem kariyer anlamında, hem iş ortamınızda, hem de işinizle ilgili son zamanların belki de en bereketli ve en şanslı haftasında olacaksınız.


Boğa ve yükselen Boğa;
Venüs /Uranüs etkileşimi ile beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Yalnız olanlar ise, gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler. Özel hayatınızla ilgili kontrol dışı, sizi şaşırtacak ani ama endişe verici kötü sürprizler söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızla ilgili beklenmeyeni - umulmayanı beklemekte yarar var. Bu hafta Güneş / Jüpiter etkileşimi devrede. Yurt dışı, yabancılar, uluslararası işler, projeler, hukuksal konular hem de aşk, çocuklarla ilgili konularda süper şans ve fırsatlar söz konusu. Eğer yalnızsanız aşk var size de artık, çocuk sahibi olmak isterseniz de gayet uygun bir hafta.

İkizler ve yükselen İkizler;
Venüs ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim ile arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler alabilirsiniz. Eğer partneriniz yoksa aşk size sürpriz bir şekilde gelebilir, özellikle bu hafta arkadaşlarınız sizleri kalabalık partilere ve organizasyonlara davet ederlerse hiç düşünmeden kabul etmenizi tavsiye ederim. Bu hafta Güneş / Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Ev, yuva, aile, yerleşim, arsa, ofis alım-satımını ilgilendiren konularda rahat nefes almanızı sağlayacak hem de finansal anlamda borçlar, ödemeler, kredilerle ilgili konularda destekleyici bir etki yaratacaktır.

Yengeç ve yükselen Yengeç;
Bu hafta Venüs ile Uranüs arasında ki etkileşim ile de mesleki konularda sürpriz gelişmelere ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde tanışabileceğiniz bir kişi ile romantik etkileşimler söz konusu olabilir. Ama en güzel yanı bence sürpriz beklenmedik ve sizi mutlu edecek bir iş gelişmesi. Güneş/Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Bu etkileşimle eğitim, yayıncılık, ortaklık, evlilik konusunda fırsatlar sunmasına, yolunuzu açmaya, olumlu anlamda yeni gelişmelere işaret etmekte. Bu hafta atacağınız imzalar, ortaklıklar oldukça bereketli ve şanslı olabileceğini düşünebiliriz.

Aslan ve yükselen Aslan;
Venüs ile Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, sürpriz bir seyahatin habercisi olabileceği gibi, uzaklardan gelecek olan sizi şaşırtacak bir haberin müjdecisi de olabilir. Beklenmedik, sürpriz bir aşk durumu söz konusu olabilir. Kişisel hobilerinize bu hafta yönelmenizi tavsiye edebilirim. Bu hafta Güneş/Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem parasal konular, kazançlar hem iş, yeni projeler, güzel gelişmelere işaret etmekte. Bu alanlarda problemleriniz var ise eğer bu hafta su gibi akacak işleriniz. Kuracağınız kontaklar önem arz edecektir. Bu hafta atacağınız adımlar kazançlarınızı olumlu anlamda etkileyecektir.

Başak ve yükselen Başak;
Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, beklenmedik sürpriz finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Güneş/Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem kişisel girişimleriniz hızla yol almalı. Eğer ki yalnızsanız aşk konusunda da 5 yıldızlı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Biraz flörtöz ve şımarık davranmanız gerçi olası ama problem yok. Keza hamile kalmak, çocuk yapmaya karar vermek gibi durumlarda söz konusu olabilir. Bu hafta 4 ayak üstüne düşebileceksiniz, ben yerinizde olsam şansımı şans oyunlarında da abartmayarak tabii deneyebilirdim veya borsada falan.

Terazi ve yükselen Terazi;
Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz. Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz bir hafta olacak. Güneş / Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem ev, yuva, aile, yerleşim, taşınmaz mallar konusunda hem de sağlık, psikolojik sağlık, bilinçaltı, ruhsal konular, bilinçlenme, hayatı ve evreni anlama, ruhsal çalışmalar, şifalanma ile ilgili konularda harika fırsat ve şanslar sunacaktır. Mesela bu hafta sigara kullanıyorsanız eğer veya başka bir takım kötü alışkanlıkları geride bırakmak için harika bir hafta.

Akrep ve yükselen Akrep;
Venüs ile Uranüs etkileşim içinde olacaklar, bu sürpriz iş teklifleri, sürpriz iş projeleri gündeme gelebilir. Toplumsal konulara karşı çok daha hassas olacaksınız. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde kontak kuracağınız kişilerle gönül ilişkilerine girebilirsiniz. Güneş/Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Dostlarınızdan büyük fayda görebilir, size çok iyi gelecek sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte iş yapmak, ortak projeler kurmak, para kazanmak için oldukça uygun bir hafta. Bu hafta yeni tanışacağınız kimseler yaşamınıza olumlu anlamda oldukça faydası olabilecek.

Yay ve yükselen Yay;
Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz. Yalnız olanlar, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla sarsılabilir. Bazılarınız ise şans oyunlarında minik kazançlar elde edebilirsiniz. Harika bir aşk durumu söz konusu, çünkü aşk gezegeni Venüs burcunuzda ilerliyor. Aşkta heyecan verici bir süreç demektir bu. Fiziksel anlamda da güzelleşmek adına farklı, değişik metodlarada başvurabilirsiniz. Bu hafta Güneş / Jüpiter etkileşimi devrede olacak, bu ikilinin etkileşimi büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, peki sizin yaşamınızda bu nasıl yansıyacak.

Oğlak ve yükselen Oğlak;
Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler ve bu hedeflere nasıl gideceğinizi belirlemenin tam zamanı. Bu arada. Özel hayatınız çok muhteşem değil açıkçası, sevgi-aşk konusu yaşamınızda daha çok ikinci planda kalabilir, ilişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir. Bu hafta Güneş/Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem tüm kişisel girişim ve çabalarınızın karşılığını alabileceğinize, hem yayıncılık, hukuksal konular, eğitim, ve kontaklar elde etmenize hem ticaretten yana şansa işaret etmekte.

Kova ve yükselen Kova;
Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar sürpriz beklenmedik seyahatler gündeme gelebileceği gibi, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından desteklenecektir. Arkadaşlarınız enterasan sürprizler yapabilirler size. Güneş / Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Gizlilik içinde yürüttüğünüz tüm işleriniz olumlu sonuçlanacak, maddi anlamda beklenmedik bir destek bulabilirsiniz, kredinize onay çıkabilir, burs bulabilir, borçlarınızı ödeme konusunda kolaylıklar yakalayabilirsiniz. Keza sağlıkla ilgili konularda da destekleyici etkiler söz konusu olabilecek.

Balık ve yükselen Balık;
Venüs ve Uranüs ile etkileşim içinde olacakla, gelsin paralar diyorum sizler için. Sürpriz bir iş teklifi ile olabilir, ya da açıktan para kazanabileceğiniz sürpriz durumlar oluşabilir. Her halukârda finansal anlamda bu hafta olumlu sürprizlere açık olacaksınız. Yöneticileriniz sizleri eleştirebilir ve böyle anlarda abartılı tepkiler yüzünden kendinizi zor duruma da düşürebilirsiniz aman dikkat. Bu hafta yeni bir iş teklifi de söz konusu olabilir. Bu hafta Güneş/Jüpiter etkileşimi devrede olacak. Hem dostluklarınız, hem de ortak işler, ve destek beklediğiniz konularda harika destekler alabileceğinize işaret etmekte.

KOMŞULARLA iLiŞKiLERE DiKKAT!


Bugün yani pazar günü “Oğlak Burcunda Yeni Ay” meydana geldi. Bu hafta boyunca etkileri devam edecek. Geçen hafta bireysel olarak etkilerinden bahsetmiştim. Bu haftada genel ve Türkiye üzerindeki etkilerinden bahsedelim. Bu yeni ay zamanı “Sheliak” sabit yıldızı etkin olacak. Bu yıldız Venüs-Merkür karakterinde bir yıldız olup, kaplumbağaları, müzik aletlerini, liri sembolize eder. Beste hırsızlığı, sanatta emek hırsızlığı gibi konulara da işaret eder. Bu yeni ay, Türkiye’nin 7. evinde gerçekleşecek. Uluslararası anlaşmalar, sözleşmeler, uluslararası ilişkiler, diplomatik ilişkiler bu dolunayın ilgileneceği konular içinde olacak. Bu konularda önemli adımlar atılabilir.
Özellikle Türkiye’nin sınır komşuları ile ilgili ilişkilerde gerginlikler meydana gelebilir. Terör olaylarında artışlar olabilir. Ünlülerle ilgili önemli boşanma haberler gündeme gelebilir. Kaçakçılar, suçlular, hatta kaçak suçlularla ilgili çok fazla haberler okuyabiliriz.
Diplomatik ilişkilerin aslında büyük bir ciddiyetle yeniden gözden geçirilmesi gereken bir zaman dilimindeyiz. Yeniden diplomatik ilişkilerde yanlış bilgi akışı - bilgilerin oynanması, yanlış iletişim, yanlış anlama yüzünden sorunlar oluşabilir. Uluslararası alanda yapılan ticari faaliyetler, anlaşmalar, sözleşmelerin geçici bir süre askıya alınabilir. Ya da ülkelerarası verilen bir takım sözler tutulmayabilir. Özellikle yeni ay zamanı işin içinde Merkür’de olduğundan, daha çok gizli dosyalar ortaya döküleceğe benziyor. Daha ciddi belgeler, daha ciddi yazılar, sözleşmeler, anlaşmalar ortaya çıkabilir.
Tabii işin içinde Merkür’de olduğundan dolayı, iletişim sektörü de bundan nasibini alabilir mi diye düşünmeden edemedim açıkçası. Malum Merkür, her türlü iletişimi simgeler. Oğlak Burcu’nda olduğundan dolayı, kurumsal iletişim firmalarının bu süreçte daha dikkatli bir politika izlemeleri gerektiğini düşünüyorum. Bir de Merkür’ün geri harekette oluşu buna tuz biber ekebilir. Özellikle telekomünikasyon firmalarının büyük sistemsel sorunlarla uğraşmaları gerekebilir. Veya bankaların. Uranüs / Plüton arasında meydana gelecek olan kare ki bunlar öncü burçlarda meydana geliyor, büyük sistem değişiklikler, kayıplar, büyük skandal olaylar, büyük öfke, büyük mücadele demektir. Sistem ve düzen değişimine işaret eder. Tabii kimine göre kötü kimine göre iyi gelir... Bulunduğunuz tavra göre... Tabii bu açı kalıbı içinde, doğal afetler, uçak kazaları, havacılıkla ilgili sorunlar da söz konusu olabilir.