Çıktı, çıktı neler çıktı: FETÖ’nün apartman, daire, dükkan, arsa cinsinden 62 bin gayrimenkulü çıktı. Burs, himmet, bağış, zekat, yardım, kurban adı altında toplanan paraların trafiği ortaya çıktı. Ergenekon savcısından 1 dolar çıktı. Aynı gün FETÖ’nün kasası şüphesiyle tutuklanan avukatın banka hesabında 800 milyon TL çıktı.
Bu para!
Çok büyük.
Avukat maaşı ile birikmez.
İmam aylığı ile kazanılmaz.
Parayı takip et.
Bul FETÖ vidalanmasını.
Oku mektubu.
Bak ne yazıyor:
“Sayın Doğru,
Latif Erdoğan, Nurettin Veren ve Hüseyin Gülerce’ nin itiraf videolarını dikkatle dinledim. Her üçü de “himmet” kelimesini defalarca kullanmasına rağmen, himmet toplayanlar, bundan ne oranda komisyon alıyor sorusu sorulmadı, açıklama da olmadı. Ben bu terör örgütünün, dünyanın en büyük “saadet zinciri” olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu kadar müridin tamamının aptal, kör, sağır, ahmak olacağına inanmam. Selam, sevgi. Mesut Mutlu”

* * *

Mektup haklı.
Dün “Muhterem Hoca Efendi” diye etekleyip bugün “gömlek değiştirip”  ağız dolusu sövenlerin himmet saadet zincirinden nasıl sebeplendiklerine, FETÖ soruşturmasını yürüten savcılar bakıyorlardır.
Bakıyor olmaları gerekir.
Savcıların sadece bakan oğullarının evlerinden para sayma makineleri ile döviz dolu kasalar çıktıktan sonraki döneme (17-25 Aralık) değil ondan önceki 14 yıllık döneme de bakmaları “tam adalet isteyenlerin” beklentisidir.
Tam adalet istemek.
Tarafsız adalet istemek.
Kusursuz adalet istemek.
Hakkımızdır.

* * *

Bilim Bakanı Faruk Özlü açıkladı: TÜBİTAK’da çalışan 4 bin 500 kişi vardı. 2011- 2013 yılları arasında 1700 kişi daha işe alınmış. TÜBİTAK’da bu kadar iş var mı?
Bakan bize soruyor.
2011’de bakan kimdi?
2013’de bakan kimdi?
Onlara sorması gerekir.
Bakanlar da mı FETÖ’cü idi?
Türkiye son 10 yıldır Araştırma Geliştirmeye (Ar-Ge) her yıl 6 milyar dolar harcıyor. 60 milyar dolar eder. Bu paranın çoğu Bilim Bakanlığı ve TÜBİTAK üzerinden geçti ve “yılda kendine 300 bin dolar maaş bağlatıp hiçbir bilimsel çaba ortaya koymayanların olduğunu” anlatan raporlar yayınlandı.

* * *

İzle parayı.
Bul hırsızı.
O para halkın.
Çalınmış.
İşadamları FETÖ’ye “himmet, bağış, zekat, yardım, kurban parası” verdi. FETÖ onlara ne verdi? Devlete sızmış, hakim olmuş FETÖ, devletin hakkını, imtiyazını, yetkisini vergisini, teşvikini çalıp işadamlarına vermişse savcıların bunu
belgeleriyle ortaya çıkarmasını bekleriz. FETÖ çalarken ona fener tutup, gözcülük yapanlar kimdi, kimlerdi? FETÖ’ye fener tutup ve gözcü olanların da adaletin önüne çıkartılmasını bekleriz.
Ey savcılar!
Eksiksiz adalet bekleriz!

FETÖMETRE!


Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanı iken özel kalem müdürlüğünü yapan Büyükelçi de “FETÖ bağlantılı” şüphesiyle gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, “göreve geldiğimde 7000 istihbaratçıdan 6500’ü ve 81 ilin 74’ünün emniyet müdürü de FETÖ’cüydü” dedi. Ülkemizin neredeyse tamamın FETÖ’cü olma ihtimali yüksek(!) Bir alim, buluş adamı çıksa. FETÖMETRE aleti yapsa. Üfle FETÖMETRE’ye... Kaç FETÖPROMİL çıktı, bak. Yüzde 50’nin üstündeyse o darbeci FETÖ. FETÖPROMİL yüzde 50’nin altındaysa o himmetçi FETÖ!