Kambur felek. Kimine tatlı kavun yedirir, kimine ot tadında kelek. Paralara bak!  Sanki Türkiye’de petrol bulundu. Altın çıktı. Elmasa boğulduk.  Kişi başına gelirimiz İsveç’i, İsviçre’yi, Amerika’yı, Almanya’yı geçti.
Yoksulumuz kalmadı.
Maaşlar tavan yaptı.
Bir imam maaşı 50 bin TL’ye çıktı. Türkiye bir imama 50 bin TL aylık maaş verebiliyor diye duyan Hristiyan ülkelerdeki ne kadar işsiz-güçsüz kilise papazı varsa mürtedi oldu. Mürtedi, dinden dönmüş demek. Hz. İsa’dan döndüler, Müslüman oldular ve “Türkiye’de bir camide imam kadrosu kapabilmek için” sıraya dizildiler.
Paraya bak sen!
İzmir polisi savcılarla birlikte yaptığı FETÖ-PYD soruşturmasında; kainat imamı Fetullah Gülen’in Pensilvanya’dan emir çıkararak bölge imamlarına ayda 50 bin lira maaş bağladığını belgeleriyle bulmuş. Milletvekilinin ise soyadı “Tatlı”! Ağzı acı konuşuyor. Pensilvanya’ya  ziyarete giderek beyaz takkeli Fetullah ile hatıra fotoğrafı çektiren 12 AKP milletvekilinden biri olan  Adem Tatlı, “Biz paralel yapıdan zengin olmuş hainler gibi havuzlu villalarda değil kirada oturuyoruz” dedi.  AKP’liden al haberi! Bundan daha açık nasıl söylenir:  Fetullah’ın ipine sarılan AKP’liler para içinde yüzüyor, havuzlu villalarda yaşıyorlar.

* * *

Fetullah Gülen,  AKP’lilere  bu kadar bolca dağıttığı parayı nereden, nasıl, hangi yol ve yöntemle buldu?
Emekle kazanılmaz.
Alın teriyle birikmez.
Dershanecilikle toplanmaz.
Hortumculuk lazım.
Mutlaka devlet parası, “paralel döşenmiş iki hortumla”  çift taraflı emilmiştir. Bir tarafta Fetullahçıların ağzına dayalı bir açık yeşil renkli hortum, öbür tarafta tam ona paralel iktidar yandaşı ağızlara vidalanmış  koyu yeşil hortum. AKP eski Milletvekili Adem Tatlı şunu demek istiyor:
FETÖ’cü 100 çaldı.
AKP’liye de dağıttı.
Paralel emdiler.
Yakında FETÖ davası başlayınca; milyonluk sanık isimleriyle dolu iddianameler okumaya hazırlanıyorum.

* * *

Gerçek hortumlamadır.
Devletin parasını çalma.
Paralel hortumlama.
Çünkü 15 Temmuz’da kalkışılan “iktidarı İslamcı ittirme” girişiminden sonra Fetullah Gülen’in iyi günlerinde en yakını olan 3 eski cemaatçi Hüseyin Gülerce, Nurettin Veren,  Latif Erdoğan günlerce TV kanallarını  gece yarılarına kadar dolaştılar;  “şöyle himmet parası topladık… böyle bağış parası sağladık… şöyle kurban derisi avladık… ” diyerek konuştular.   Himmet parası, bağış, kurban derisiyle denkleştirilecek para mı bu yazılanlar?
TÜSEV araştırma yaptı.
Daha yeni yayınlandı.
Türkiye’de bağış, himmet, yardım olarak yılda kişi başına sadece 228 TL toplanıyor. Ve bunun da 209 TL’si  yoksula ve dilenciye  sadaka, fitre, zekat olarak veriliyor.  Geriye kalanın hepsi Fethullah’a  gitse 10  imamın yıllık maşını bile karşılamaz.
Mutlaka devlet hortumlandı.
Çift yanlı, paralel olarak.

Uyduruk hadisçi!

Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın su katılmamış bir “uyduruk hadisçi” olduğu ortaya çıktı. Bu müdür hâlâ görevinin başında ve halkın vergilerinden toplanan parayla maaş almaya devam ediyor. “Bir kadın evinden süslenip çıkıp, evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir.(Hadis-i Şerif)” diye yayın yapmıştı. Diyanet böyle bir hadisin olmadığını açıkladı. Çok büyük adilik. Hem Hz. Muhammed’e ağır hakaret, hem dine ağır çamur sıvama. Bu Milli Eğitim Müdürü hâlâ görevden alınmadı. Hangi tarikattan, kim koruyor?