Sevgili okuyucularım,
Bugün yazıma çok sevilen magazin programı ‘Star Life’ ile başlamak istiyorum. Bülent Makar’ın yapımcılığındaki programı Müge Uzel sunuyor. Özel magazin haberleri ile bir hayli revaçta olup izlenen ‘Star Life’ ünlülerin bilinmeyenlerini izleyicisiyle paylaşıyor. Her pazar saat 10.00 ile 12.00 arası tüm magazin haberlerini en ince ayrıntısına kadar ‘Star Life’tan takip edebilirsiniz. Her cumartesi saat 15.15’te sunuculuğunu Sibel Çakı ve Prof. Dr. Orhan Kural’ın yaptığı ve Bloomberg kanalında yayınlanan ‘Lütfen+1’ keyifli konularla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Dün konuk olduğum programda ekolojik dengelerin bir hayli bozulduğunu, yeni dünyada doğa, tabiat, örf-adet ve gelenek-görenekleri konuştuk.

* * *

Ülkemizin en ünlü mankenlerini ben de dahil olmak üzere yetiştiren eski ajans şimdilerde ise 35 okul sahibi Neşe Erberk de programda benim gibi konuktu. Rotamızı geçtiğimiz perşembe akşamını her 3 katagoride birinci bitiren ‘Yüksek Sosyete’ dizisine çeviriyoruz. Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’ün başrolünde oynadığı dizi başladığı günden bu yana bir hayli ses getirdi ve zirveye yerleşti. Star TV’de bu akşam yayına girecek ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisinin senaristliğini Gani Müjde yaparken, yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan var. Bu dizinin gençlerin bir hayli gözdesi olacağını düşünüyorum. Cıvıl cıvıl bir dizi bu akşam bizleri bekliyor. Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun yaptığı dizide seçkin tanınmış oyuncu kadrosu bulunuyor.

* * *

Bu hafta programımın çekimleri için gittiğimiz Antalya’da sezon bir hayli sıkıntılı geçti. Rus turistlerin gelmemesiyle esnaf çok üzüntü çekmiş. Bizde turizmin ilk başladığı yer olan Manavgat’ta yakın dostum Yavuz Selim Sarıoğlu ile sahibi olduğu ‘Valino’ isimli cafe restaurantının açılışını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Manavgat Ticaret Odası Başkanı Ahmet Boztaş ile birlikte yaptık. Belediye Başkanı Şükrü Sözen Manavgat Şelalesi’nin milyonlarca turisti ağırladığını onun için yenileme çalışması yaptıklarını vurguladı. Reyting rekortmeni Müge Anlı, yine önemli bir buluşma gerçekleştirdi. 20 yıl evvel İran’a babası tarafından kaçırılan Zeynep’i annesinin müracaatı ile birlikte Müge ve ekibi çocuğu İran’da arayıp buldu ve telefonda büyük buluşmayı gerçekleştirdi. Annesini ölmüş bilen Zeynep, annesinin sesini duyunca milyonlari ve stüdyodakileri ağlattı. Müge yaptığı bu programla çok dua alıyor.