Rusya'da Kollarına Tehlikeli Kimyasal Enjekte Eden 21 Yaşındaki Vücut Geliştirme Sporcusu Kirill Tereshin, kol ön ve arka kaslarını şişirmek için kas içlerine yağ enjekte ediyor. Hayatını böyle tehlikeye atan genç adamın kullandığı maddenin adı synthol.

Synthol adı verilen kas büyütme yağını Alman bir kas geliştirmeci keşfetmişti fakat bu yağı kas içine vererek kasları şişirmenin tehlikelerine defalarca dikkat çekildi.

KOL KASLARINI SADECE 10 GÜN İÇİNDE BU HALE GETİRDİ

basliksiz-1-kurtarildi-kurtarildi

Bugüne kadar sadece 60 küsür paylaşımda bulunan Rus genç, Geçtiğimiz yaz askerden dönünce synthol kullanmaya başlamıştı. Synthol kullanmaya başladıktan 10 gün sonra kolları bu hale geldi.

İlginç kol kaslarıyla ünlenen 21 yaşındaki Kirill Tereshin'in 's_1_a_c_k_3_r' adlı Instagram hesabının tam 39 bin takipçisi var.

Synthol'un kas yapamayan, işin kolayına kaçanlar tarafından kullanıldığı da biliniyor. Synthol maddesinin satışı ise; internet üzerinden yasa dışı yollardan yapılıyor. Maddenin içinde %85 yağ %15 alkol bulunuyor.

Kas içine enjekte edilen synthol, kaslı görünmeyi sağlayan kocaman bir yağ balonu olsa bile, gerçek görüntüden çok farklı!

Mesela 21 yaşındaki Kirill'in bu tuhaf görünümlü kolları kas gücü olarak hemen hemen hiç güçlenmiş değiller.

[old_news_related_template title="Cinsel organı dambılın içinde kaldı" desc="Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyâletine bağlı Worms şehrinde, fitness düşkünü bir adam, geçtiğimiz Cuma günü, penis kaslarını güçlendirip daha iyi bir seks gücüne sahip olmak için ilginç bir yönteme başvurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/basliksiz-1-137.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/cinsel-organi-dambilin-icinde-kaldi-2014261/"]