Reuters'ın aktardığı haberde ABD'nin yaptırım için bir taslak hazırladığı ve yaptırım yapılması planlanan Kuzey Kore'ye petrol, gıda, makine ve elektrikli cihaz yasağı getirilmesinin gündemde olduğu belirtildi.

Reuters'a konuşan diplomatlar, ABD'nin cuma günü (yarın) taslağı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne sunacağını öne sürerken, Çin'in bu konuda nasıl oy vereceğine dair bir yorum yapılmadı.

[old_news_related_template title="Gülnara Kerimova kimdir? Özbekistan’ın eski cumhurbaşkanının çılgın kızı gözaltına alınmıştı." desc="Özbekistan'ın eski Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un en büyük kızı, ayrıca Karimova Kültür Forumu ve Mütevelli Özbekistan Vakfı Yönetim Kurulu Sanatlar kurucusu gözaltına alındı. Özbek iş kadını, moda tasarımcısı, şarkıcı ve diplomat olan eski prenses Gülnara Kerimova kimdir? Gülnara Kerimova kaç yaşında?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/kerimova-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/gulnara-kerimova-kimdir-ozbekistanin-eski-cumhurbaskaninin-cilgin-kizi-gozaltina-alinmisti-1950553/"]

Detaylar geliyor...