Kim, duruşma sonunda Sözcü’nün “Bharara neden geldi” sorusuna “bu konuda yorum yapmayacağım” yanıtını verdi. Ancak ardından “burası halka açık bir mahkeme. Başka birşey konuşmayacağım” dedi.

Bharara, mahkeme hakimi Richard Berman’ın öğle yemeği arası vermesinden hemen önce duruşma salonuna gelerek, en arkadan ayakta Atilla’nın verdiği ifadenin küçük bir bölümünü izlemişti.

Verilen öğle arası üzerine, Hakim Berman ile salonda kısa bir görüşme yapan Bharara’nın orada olduğu süre içinde, mahkeme salonundaki savunma avukatları dahil herkes çıkarıldı.

Bharara, kısa bir görüşmenin ardından, geldiği gibi sessizce mahkemeden ayrıldı.

Basının ısrarlı sorularını ise “geçerken uğradım” gibi kısa yanıtlarla geçiştirdi.

[old_news_related_template title="Süleyman Aslan'ın ne iş yaptığı ortaya çıktı" desc="Zarrab davası olarak başlayan fakat daha sonra Reza Zarrab'ın tanık olmasıyla birlikte 'Atilla'ya Karşı ABD' olarak değiştirilen davanın bugün görülen duruşmasında sürpriz bir isim ortaya çıktı. Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırladıktan sonra görevden alınan ABD'li eski savcı Preet Bharara duruşmanın son 1 saatini takip etti. Bugünkü duruşmada Hakan Atilla'nın Süleyman Aslan hakkındaki açıklamaları dikkat çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/zarrab-atilla.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/new-york-davasinda-son-dakika-suleyman-aslanin-ne-is-yaptigi-ortaya-cikti-2137673/"]