Çöpçatan sitesi VictoriaMilan'ın yaptığı bir anket çalışması, kadınların eşlerini neden aldattığına dair çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkardı. 9.107 kişinin dahil olduğu araştırmaya göre kadınlar, yatakta kendilerine oral seks yapmayan erkekleri aldatma eğiliminde.

Ankete katılan kadınların %72'si oral seksin ilişkiyi bitirip bitirmeme konusunda kilit bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Öte yandan kadınların sık sık oral seks yapılmasını da desteklediği vurgulandı.

İngiliz basını ise erkeklerin partnerlerine oral seks yapmaları konusunda daha önce yapılmış araştırmalara yer verdi. Geçtiğimiz dönemde ABD'nin Oakland Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma erkeklerin oral seks yapmasının kadınları daha mutlu ettiğini ortaya çıkarmıştı. Aynı araştırmada erkeklerin, partnerlerini çekici buldukları zaman ya da aldatılma riskinin bulunduğunda oral seks yaptığı belirlenmişti.

İngiliz Daily Star Online haber sitesine konuşan seks uzmanı Alix Fox ise, "Erkek ve kadınların yatakta tatmin olmasını etkileyen farklı faktörler var. Erkeklerin boşalmasıyla kadınların boşalması aynı şey değil" ifadesini kullandı.