New York'ta çalışan ürolog David Kaufman, "Kadınların yanlış anladığı bir şey var. Sürekli cinsel ilişkiye girmeden önce tuvalete gidilmesi gerektiği tavsiye edildi. Fakat bu aslında bulaşıcı hastalıkların yayılmasına sebep oluyor" dedi.

Cinsel ilişkiye girdikten sonra tuvalete giderek idrar yapmanın normal olduğunu söyleyen ve bunu tavsiye eden Kaufman Yahoo News'e konuştu.

[old_news_related_template title="Bilim insanları: Yeni bir cinsel eğilim doğuyor" desc="Kanadalı bilim insanları yakın gelecekte insanların cinsel ihtiyaçlarını yalnızca teknoloji ve sanal gerçeklikle giderecekleri ‘dijiseksüellik' isimli yeni bir cinsel yönelimin ortaya çıkacağını iddia etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/egilim.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/bilim-insanlari-yeni-bir-cinsel-egilim-doguyor-2111408/"]
Kaufman, "Cinsel ilişki sırasında vajinadaki bakteriler idrar yoluna ulaşabilir. Eğer öncesinde idrar yapıldıysa bunu dışarı atacak bir sıvı kalmamış oluyor. Dolayısıyla bu bakteriler ciddi rahatsızlıklara ve büyük acılara sebep olan enfeksiyonlara sebep olabilir" dedi.