Katıldığı CNN Türk'ün canlı yayınında konuyla ilgili bir soruya yanıt veren Çavuşoğlu şunları söyledi:

"FETÖ'nün kontrolünde olan, FETÖ'cülerle sürekli görüşen ve onlarla Türkiye'ye gelen bir savcıdır. Türkiye'de hükümet "tüm savcıları değiştireceğim" dese kıyamet kopar. Ama Amerika'da sistem böyle.
Yeni hükümette sanırım çok sayıda savcının istifasını istemişler. Diğer savcıları bilmiyorum ama şahsen Bharara konusunda düşüncem budur, politize olmuş bir savcıdır" dedi.

[old_news_related_template title="Trump, Bharara'nın istifasını istedi!" desc="Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer'ın, 'ABD'de derin devlet var' yönündeki açıklamalarının ardından, Adalet Bakanı Jeff Sessions, eski ABD Başkanı Barack Obama tarafından atanan 46 başsavcının istifalarını istedi. İstifası istenenler arasında Preet Bharara da bulunuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/1-43.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/46-bassavci-hakkinda-istifa-cagrisi-1727218/"]
Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer'ın, 'ABD'de derin devlet var' yönündeki açıklamalarının ardından, Adalet Bakanı Jeff Sessions, eski ABD Başkanı Barack Obama tarafından atanan 46 başsavcının istifalarını istedi. İstifası istenenler arasında Preet Bharara da bulunuyor.