ABD Başkanı Donald Trump, bu sabah çok yoğun bir şekilde kullandığı sosyal medya uygulaması Twitter üzerinden iddiaları yalanladı.

truma

Trump, 'Demokratların komplosu' olduğunu ileri sürdüğü taciz iddiaları için, 'yalan haber' dedi.

[old_news_related_template title="Üç kadından ABD Başkanı Trump'a cinsel taciz suçlaması" desc="Jessica Leeds, Samantha Holvey ve Rachel Crooks isimli üç kadın, ABD Başkanı Donald Trump'ı geçen seneki seçim kampanyası sırasında cinsel istismarla suçlamıştı. Geçen ay Brave New Films isimli bir organizasyon, 16 kadının Trump'ın kendilerini taciz ettiği iddialarına yer verdiği bir belgesel çekmişti. Pazartesi günü aynı organizasyon tarafından düzenlenen basın toplantısında Jessica Leeds, Samantha Holvey ve Rachel Crooks Trump'ın kendilerini 'okşayarak, zorla öperek, aşağılayarak' taciz ettiğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/taciz-3.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/uc-kadindan-abd-baskani-trumpa-cinsel-taciz-suclamasi-2128434/"]

Trump Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajda, "Harcadıkları binlerce saate ve milyonlarca dolara karşın, Demokratlar Rusya ile gizli görüşmeleri kanıtlamayı başaramadı. Bu yüzden yalan suçlamalarla, hiç tanımadığım veya tanışmadığım kadınların üretilmiş hikayelerine yöneliyorlar. YALAN HABER!" ifadelerini kullandı.