Star Marie Delguidice, kendini Kim Kardashian'a biraz da Jennifer Lopez'e ama kendisine sorarsanız Barbie bebeğe benzetmek için tam 220 Bin Sterlin harcadı.

estetik

Henüz 28 yaşında ama bugüne kadar estetik operasyon geçirmediği hiçbir beden parçası kalmadı.

estetik1

Artık kelimenin tam anlamıyla bir estetik bağımlısı olan genç kadın, bütün bunlara neden gerek duyduğunu da şu sözlerle anlattı: "Yetişme çağlarımdayken ailem beni 'çirkin' ve 'şişman' diye çağırırdı." Bu nedenle de 17 yaşındayken estetik operasyon geçirip görüntüsünü baştan yaratmaya karar verdi.

estetik2

Ancak genç kadının estetik bağımlısına dönüşmesinin altında bundan daha ciddi nedenler de var. Henüz 10 yaşındayken anne ve babası ayrılan Delguidice, kendisinin de üç yıl sonra okulu bıraktığını, 17 yaşındayken de annesi tarafından terk edildiğini anlatıyor:

estetik3

"Birmingham'da bir otel odasına bırakıldım annem bana 'artık kendi başınasın' dedi ve gitti."

estetik4

O sırada cebinde tek bir kuruşu bile olmadığını hatta giyecek kıyafetinin bile bulunmadığını sözlerine ekliyor. Ondan sonra da görüntüsünü tamamen değiştirmek için bir gece kulübünde dansçı olarak çalışmaya başladığını, biriktirdiği paralarla da estetik operasyonlara başladığını ekliyor.

estetik5 estetik6 estetik7 estetik8 estetik9