Ünlü oyuncu Ashley Judd'ın Harvey Weinstein ile ilgili iddialarının yankısı artmaya devam ediyor. Weinstein hakkında Angelina Jolie ve Gywenth Paltrow gibi isimler de destek çıkmıştı.

cara5

Bugün de bir açıklama İngiliz manken Cara Delevigne'den geldi.

postt

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Delevigne, "Bir oyuncu olarak ilk filmimi oynadığım zaman Harvey Weinstein beni aradı. Medyada birlikte görüntülendiğim kadınlarla birlikte olup olmadığımı ve onlarla sevişip sevişmediğimi sordu. Çok rahatsız bir görüşmeydi. Bunun onu ilgilendirmeyeceğini söyledim ve telefonu kapattım. O sırada bana kamu içinde eşcinsel ilişki yaşamaya devam edersem Hollywood'da oynayamayacağımı söyledi" dedi.

[old_news_related_template title="Hollywood'un en büyük yapımcısına bir tokat da eşinden geldi" desc="Aşık Shakespeare, Kill Bill, New York Çeteleri ve Pulp Fiction gibi filmlerin yapımcısı dünyaca ünlü Weinstein Company'nin eşbaşkanı Harvey Weinstein'ın yıldızlara seks ve taciz suçlamasında sıcak bir gelişme yaşandı. Şirketinden kovulan Weinstein'a bir tokat da eşinden geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/harvey.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/hollywoodun-en-buyuk-yapimcisina-bir-tokat-da-esinden-geldi-2044393/"]
Delevigne bu görüşmeden birkaç yıl sonra Weinstein'le görüştüğünü dile getirirken, "Bir yönetmen ve Weinstein ile bir otelde buluştuk. Yönetmen daha sonra çıktı ve Harvey kalıp sohbet etmek istedi. Daha sonra bana birlikte olduğu oyuncuları anlattı ve seviştiği için onların kariyerlerinin sıçrama yaptığını söyledi. O sırada asistanı da odadaydı. Ben bu durumdan çok rahatsız oldum ve arabamın gelip gelmediğini sordum ama kadın bana henüz zaman olduğunu söyledi" yorumunu yaptı.[old_news_related_template title="Hollywood'u ikiye bölen seks ve taciz iddiası" desc="Hollywood dünyaca ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın yıllar boyunca kadın oyuncuları taciz ettiği iddiasıyla çalkalanıyor. İlk olarak ünlü oyuncu Ashley Judd'ın attığı iddianın ardından yıldızlar ikiye bölündü. Meryl Streep, Nicole Kidman ve Gwyneth Paltrow yorum yapmazken Rose McGowan, Brie Larson ve Patricia Arquette iddiaları destekledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/streep.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-hollywoodu-ikiye-bolen-seks-ve-taciz-iddiasi-2040067/"]

Daha sonra otel odasında beklerken Weinstein'ın tacize devam ettiğini söyleyen 25 yaşındaki manken, "Otel odasında kadınla öpüşmemi istedi ve bizi yönlendirmeye çalıştı. Bu sırada şarkı söylemeye çok yetenekli olduğumu söyledim ve şarkı söyleyerek çıkmaya çalıştım. Kapıya kadar beni geçirdi ve beni dudaklarımdan öpmeye çalıştı" dedi.