Yakın zamana kadar "En güzel kız çocuğu" dendiği zaman akıllara Fransız manken Thylane Blondeau geliyordu. Yaz aylarında podyumlarda boy gösteren ve büyüyen Blondeau'nun ardından dünya kamuoyu yeni bir "en güzel kız çocuğu" buldu bile.

 

İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, Rusya'da yaşayan Anastasia Knyazeva'nın yeni en güzel kız olduğunu duyurdu. Instagram üzerinde 500.000'i aşkın takipçisi olan ve şimdiden birçok markayla reklam kampanyası yapan Anastasia'nın çalıştığı bir ajans bile var.

[old_news_related_template title="'En güzel kız' büyüdü" desc="Sosyal medya üzerinde paylaşılan bir fotoğraf sonrasında 'Dünyanın en güzel kızı' olarak lanse edilen Fransız Thylane Blondeau, New York Moda Haftası'nda seyirci olarak katıldı. 6 yaşında moda dünyasının gündemine oturan Thylane, 16 yaşında tekrar kendini hatırlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/cocuk-4.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/en-guzel-kiz-buyudu-2010128/"]
Sosyal medya hesaplarını annesi Anna'nın yönettiği küçük çocuk, 4 yaşından beri sosyal medyada aktif. Geçtiğimiz yıl Rusya'da yapılan Little Miss Aoki yarışmasını kazanan Anastasia'nın gelecekte ünlü Rus manken Irina Shayk gibi olabileceği iddia ediliyor.anastasAnastasia'nın "En güzel kız çocuğu" lakabını devraldığı Blondeau bu yaz New York Moda Haftası'nda Michael Kors'un defilesine çıkmıştı.