İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; görenleri şaşkına çeviren olay, 4 Şubat'ta gündüz vakti yaşandı.

Görüntülerde, bir adam, arabanın kaputuna uzanan kadının çorabını çıkarıyor. Kameralara takılan üçüncü adam ise elini kadının yüzünde gezdiriyor.

[old_news_related_template title="Cinsel organının büyüklüğü nedeniyle seks yapamıyor" desc="Kenya'da yaşayan bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle büyük bir dram yaşıyor. Ortalama penis boyundan 10 kat büyük bir cinsel organa sahip olan Sorence Owiti Opiyo, normal bir hayat sürmek için cinsel organını küçültmek istiyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/kenyalihasta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-cinsel-organinin-buyuklugu-nedeniyle-seks-yapamiyor-1376699/"]

İngiltere'nin meşhur süpermarket zincirlerinden birinin şubesinin hemen girişinde yaşanan olay, Itchie Akhtar tarafından kaydedildi.

Akhtar, "Gördüklerimiz karşısında şoke olduk. İzlemek tabii ki komikti fakat kuzenim aracının kirlenmesinden endişe duyuyordu" dedi.

Akhtar, olayın 14:00 dolaylarında yaşandığını ve birkaç metre öteden insanların geçtiğini de sözlerine ekledi.

[old_news_related_template title="Cam sehpada seks fantezisi kanlı bitti!" desc="Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir turist ile seks işçisi cam sehpa üzerinde sevişmeye kalkınca, olanlar oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/seks-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/cam-sehpada-seks-fantezisi-kanli-bitti-1617803/"]

Çift aracın sahibi gelip uyarıda bulununca olay yerinden ayrılmak zorunda kaldı.

brezilya