Geçtiğimiz günlerde spor dünyasında yeni bir seks skandalı patladı. Skandalın kahramanı ise İngilizlerin son yıllarda yetiştirdiği en büyük golcü Wayne Rooney. Wayne Rooney,  Laura Simpson adlı bir genç kadınla geçirdiği kaçamak gecenin ardından alkollü araç kullandığı için gözaltına alınmıştı.

Wayne Rooney Wayne Rooney


31 yaşındaki evli futbolcu Wayne Rooney,  Laura Simpson adlı genç kadınla geçirdiği gecenin ardından,  Cheshire’daki evine dönerken, alkollü bir halde aracının başında yakalandı.

İngiltere’de, Everton’un yıldız futbolcusu Rooney'ın bu yeni ihanet skandalının patlak vermesiyle gazeteler Laura Simpson 'ın  peşine düştü.

Wayne Rooney'le yaşadığı ilişkinin ardından İngiliz basınına bomba gibi düşen  Laura Simpson 'ın baştan aşağıya tarz değiştirdiği gözlerden kaçmadı.

İşte Laura Simpson'ın Before/After (Öncesi ve Sonrası) 'ı;

basliksiz-1 Laura Simpson, kırmızı seksi mayosunu topuklu ayakkabı ve simli gece çantası ile tamamlamış.


basliksiz-1 Plajda kameralara yakalanan o Laura Simpson, sanki bu değil!


 Laura Simpson 'ın tutunamayan ilişkiler sonrası tarz değişimi ilk değil

Maraoune Fellaini Maraoune Fellaini


Bir çocuk annesi Laura Simpson'ın adı daha önce, Manchester United 'lı Marouane Fellaini ile gündeme gelmişti. Manchester'ın en meşhur gece klüplerinden biri olan Sakura'da tanışıp evine gittiği  Fellaini ile de istediği ilişkiyi tutturamayan Simpson, o sıralar sarı olan saçlarını günden güne koyulaştırmıştı.

Laura Simpson Laura Simpson


İngiltere’de gözler  Laura Simpson’a çevrilse de; Wayne Rooney’in ihaneti de ilk değil. Rooney, daha önce, fuhuş sektöründeki bir kadınla birlikte olduğu için gündeme gelmişti.