24 yaşındaki bir kadın, diyet yapmasına rağmen gittikçe kilo aldığını fark etti. Ancak tuhaf olan yüzü, kolları ve bacakları zayıflarken karnı günbegün şişiyordu.  Karnındaki şişlik organlarını o kadar rahatsız ediyordu ki birkaç adım attıktan sonra acı içinde nefes nefese kalıyordu.

kitle2

Daily Mail'de yayınlanan habere göre sonunda doktora giden Meksikalı kadının yumurtalık kistinin olduğu ortaya çıktı.  11 aydır büyüyen kitle, operasyonla alınana kadar 33 kiloya ulaşmıştı. Kalp krizi riskiyle karşı karşıya olan kadının iç organları ciddi oranda hasar görmüştü. Operasyonu gerçekleştiren Dr. Erik Hanson Viana, 10 yeni doğmuş bebek ağırlığında olan kistin hayatında gördüğü en büyük kist olduğunu söyledi.

kitle

Kitle genç kadının karnının %95'ini kaplıyordu. Kitlenin çevresi 157 cm iken boyu yarım metreyi buluyordu. Genç kadın operasyondan iki gün sonra hastaneden çıkabildi. Oldukça hafifleyen kadın yürümek için bir süre koltuk değneklerine ihtiyaç duydu. Altı ay sonra doktor kontrolüne geldiğinde organlarının tamamen iyileştiği görüldü. Üstelik koltuk değneklerine de artık ihtiyaç duymuyordu.