Hollywood, geçtiğimiz hafta ünlü oyuncuların yapımcı Harvey Weinstein hakkında attığı iddiaları konuşmaya devam ediyor. Başta Ashley Judd olmak üzere birçok isim Weinstein'ın kendilerini taciz ettiğini ve cinsel istismarda bulunduklarını söylerken, Hollywood bu iddialar üzerine ikiye bölünmüştü.

Weinstein'dan iki çocuğu olan 41 yaşındaki Chapman avukatıyla kamera karşısına çıktı ve gözyaşlarına hakim olamayarak, ünlü yapımcıyı terk ettiğini duyurdu. Weinstein'dan iki çocuğu olan 41 yaşındaki Chapman avukatıyla kamera karşısına çıktı ve gözyaşlarına hakim olamayarak, ünlü yapımcıyı terk ettiğini duyurdu.


Aralarında Merly Streep, Uma Thurman ve Nicole Kidman gibi isimler sessiz kalırken, Judi Dench, Brie Larson ve Rose McGowan başta olmak üzere birçok isim iddiaları desteklemişti. Öte yandan Angelina Jolie de iddiaları desteklerken, henüz 23 yaşındayken Weinstein'ın otel odasının kapısını zorladığını söyledi. Gwyneth Paltrow, Asia Argento ve Katherine Kendall gibi isimler de benzer durumlarla karşı karşıya kaldığını dile getirdi.