İran-Irak sınırında Süleymaniye yakınlarında Pazar günü yaşanan 7.3 şiddetindeki depremin ardından bir mucize haberi geldi.

[old_news_related_template title="7.3 büyüklüğünde deprem Irak'ı salladı! Ölü sayısı artabilir endişesi var" desc="Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Araştırmaları Kurumu'nun (USGS) verilerine göre Irak'ın güneydoğusunda yer alan Süleymaniye'de deprem yaşandı. Ajanlardan geçen son dakika haberine göre; depremin richter ölçeğine göre 7.2 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Türkiye'nin güneydoğu şehirlerinde de hissedilen depremde en az 155 kişinin hayatını kaybettiği 800'den fazla kişinin de yaralandığı açıklandı. Son dakika bilgisinde yetkililerin ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ettiği bildirildi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/flas880x487-3.gif" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/suleymaniyede-7-2-buyuklugunde-deprem-2087658/"]
530'dan fazla insanın hayatını kaybettiği ve yüzlerce binanın yıkıldığı deprem sonrasında bugün bir bebek kurtarıldı. İran haber ajanslarının aktardığı haberlerde küçük bir çocuk ufak sıyrıklarla kurtulduğu duyuruldu. Kurtarma ekipleri çalışmaların devam ettiğini duyururken yetkililer, en az 70.000 kişinin evsiz kaldığını ve kıyafet, ilaç, içme suyu ve battaniye gibi temel ihtiyaçlara hala ihtiyaç olduğu belirtildi.