Evening Standart gazetesinin haberine göre; Florin Grosu adlı şahıs, 19 Ocak günü sokak ortasında kanalizasyon kapağının üzerinde müstehcen tavırlar sergiledi. Ve aynı gün yakalandı.

Havering bölgesinden dedektifler, 33 yaşındaki şahsa yönelik şu suçlamalarda bulundu: "Uygunsuz teşhir", "genel ahlak kurallarını ihlâl" ve "cezai yaptırım gerektiren fiil".

yeni

Romford'da Pazartesi günü hâkim karşısına çıkan Grosu'nun 6 Mart'taki duruşmaya kadar gözetim altında tutulmasına karar verildi.

[old_news_related_template title="Cinsel organının büyüklüğü nedeniyle seks yapamıyor" desc="Kenya'da yaşayan bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle büyük bir dram yaşıyor. Ortalama penis boyundan 10 kat büyük bir cinsel organa sahip olan Sorence Owiti Opiyo, normal bir hayat sürmek için cinsel organını küçültmek istiyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/kenyalihasta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-cinsel-organinin-buyuklugu-nedeniyle-seks-yapamiyor-1376699/"]

Bu olay akıllara, 2009 yılında Bursa'da yaşanan bir olayı getirdi. Bir su dağıtımcısı asansörde damacanayla mastürbasyon yaparken yakalanmıştı.

Savcılık ise güvenlik kameralarına yakalanan şahıs hakkında 'takipsizlik' kararı vermişti.

damacana


[old_news_related_template title="Evli ve evlatları olan bir anne! Önlerinde soyunup cinsel ilişkiye girdi!" desc="İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesinde yaşayan evli ve iki çocuk annesi bir kadın, okul çağındaki çocuklarla seks yaptığını itiraf etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/1-69.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/resit-olmayan-cocuklarla-cinsel-iliskiye-girdi-ustelik-1668776/"]