Oyuncu Anthony Rapp'ın, Kevin Spacey'ye yönelik taciz iddiaları ve arkasından ünlü aktörden gelen "eşcinsel olduğu" itirafı dünya medyasının en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Spacey taciz suçlamaları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olurken, bu iddialara 2 yenisi daha eklendi.

[old_news_related_template title="Kevin Spacey'e bir kötü haber daha" desc="Alkollüyken bir çocuğu taciz etmeye kalkıştığı iddiasıyla gündeme gelen ve eşcinsel olduğunu duyuran oyuncu Kevin Spacey'nin ünlü dizisi Netflix'in bitirilmesinin ardından yeni bir açıklama geldi. Uluslararası Televizyon Akademisi, Kevin Spacey'e verilmesi planlanan 'Uluslararası Emmy Kurucuları Ödülü'nü vermekten vazgeçti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/spacey.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/kevin-spaceye-bir-kotu-haber-daha-2071827/"]

Meksikalı aktör Robert Cavazos, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Spacey ile Londra'da Old Vic Tiyatrosu'nda karşılaştığını ve Spacey'nin fiziksel tacizine maruz kaldığını duyurdu.

Bir diğer suçlama ise film yapımcısı Tony Montana'dan geldi. Montana, 2003 yılında ABD'nin Los Angeles şehrinde bir barda karşılaştığı Spacey'nin kendisini elle taciz ettiğini ve evine götürmeye çalıştığını söyledi.

[old_news_related_template title="Skandal ortaya çıktı: Babası Kevin Spacey'yi taciz etmiş" desc="Taciz suçlamalarıyla karşı karşıya kaldıktan sonra yaptığı açıklamayla eşcinsel olduğunu itiraf eden ünlü oyucu Kevin Spacey'nin ağabeyi İngiliz basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/spacey2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/skandal-ortaya-cikti-babasi-kevin-spaceyyi-taciz-etmis-2070783/"]

Ödül vermekten vazgeçtiler

Spacey'nin taciz skandalı büyürken ünlü aktöre darbeler arka arkaya geldi. Ödüllü oyuncunun Netflix'te yayınlanan dizisi House of Cards'ın çekimlerine süresiz olarak son verildiği duyuruldu. Öte yandan Uluslararası Televizyon Akademisi, ünlü oyuncuya "Uluslararası Emmy Kurucuları Ödülü" vermekten vazgeçtiğini açıklamıştı. Akademi bu kararı "son gelişmeler ışığında" aldığını belirtmişti.