ABD’li Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein’in sinema dünyasının birçok ünlü kadınını taciz ettiği iddia edilmiş, Weinstein'in hapis cezası alması gündeme gelmişti. Gwyneth Paltrow ve Angelina Jolie gibi Hollywood'un başarılı ve yetenekli oyuncuları kariyerlerinin mahvolma korkusu yüzünden duruma ses çıkaramadıklarını belirtirken, İtalyan oyuncu Asia Argento, New Yorker’a verdiği röportajda Weinstein’in kendisine Fransa’da bir otel odasında tecavüz ettiğini söylemişti.

Ünlü yapımcıya Lindsay Lohan sahip çıktı. Lohan "O beni asla incitmedi dedi.

[old_news_related_template title="Dünyaca ünlü mankenle 'üçlü' yapmak istemiş" desc="İngiltere'nin meşhur mankenlerinden Cara Delevigne de Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'ın yaptıklarını anlattı. Mankenlikten sonra oyunculuğu deneyen Delevigne, 'Beni zorladı ve ve benimle üçlü seks yapmak istediğini söyledi' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/ucluseks.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/dunyaca-unlu-mankenle-uclu-yapmak-istemis-2045899/"]
ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, Instagram hesabından tacizle suçlanan yapımcı Harvey Weinstein’a destek veren bir video yayınladı.Weinstein için üzüldüğünü söyleyen Lohan, “Bence Georgina eşinin yanında olmalı. O beni asla incitmedi. Birlikte pek çok film yaptık. Herkes bu işe bir son vermeli. Bu yanlış” diye konuştu.Ancak Lohan, kısa süre sonra videoyu sildi.Öte yandan, magazin sitesi TMZ’nin haberine göre, Weinstein Avrupa’da bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladı.

[old_news_related_template title="Hollywood'un en güçlü erkeklerinden Harvey Weinstein seks hastalığına mı kapıldı?" desc="30 yılı aşkın süredir Hollywood sektörünün içinde yer alan Harvey Weinstein, sek yapma dürtüsünü frenleyemiyor! Çünkü..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/basliksiz-1-116.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/hollywoodun-en-guclu-erkeklerinden-harvey-weinstein-seks-hastaligina-mi-kapildi-2046008/"]
Yapımcının eşi, Marchesa markasının tasarımcısı Georgina Chapman, iddiaları karşısında sessizliğini bozdu ve eşinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.