İran'a ambargonun delinmesi iddiasıyla açılan davada dördüncü haftanın ilk gününde büyük bir sürpriz yaşandı. Reza Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara duruşma salonuna geldi. Bugün yapılan duruşmada, ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevden alınan Preet Bharara yer aldı. Duruşmanın son 1 saatini izleyen Bharara, "Trump tarafından görevden alındıktan sonra ilk kez geldim" dedi.

[old_news_related_template title="Zarrab davasında yeni gelişme: Kendi adına tanıklık yapıyor" desc="ABD'de devam eden kritik davada sürpriz bir gelişme yaşandı. Reza Zarrab'ın tanık kürsüsüne oturmasının ardından davanın tek sanığı haline gelen Halkbank'ın eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ile ilgili flaş bir açıklama yapıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/atilla.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/zarrab-davasinda-flas-gelisme-3-2132334/"]

Kendisinden sonra atanan savcının FETÖ'cü olduğuyla ilgili bir soruya yorum yapmayan Bharara, "Neden bugünkü duruşmaya geldiniz" sorusuna ise, "Durup neler oluyor bakmak istedim" dedi.

Soruları yanıtladıktan sonra güvenlik görevlileri Bharara'yı gazetecilerin yanından aldı ve savcıların olduğu bölüme götürdü.

DETAYLAR GELİYOR...