Araştırma sonuçları, kadın orgazmının erkeğin formundan etkilendiğini, penis boyunun birçok kadın için önemli olduğunu ve cinsel organ büyüklüğünün vajinal orgazmla bağlantısı bulunduğunu ortaya koydu.

Bilimsel dergide yayınlanan söz konusu araştırma, geçen ay 323 kadınla yapıldı ve deneklere cinsel davranışlarına ilişkin "ne kadar seks yapıyorsunuz", "hangi pozisyonları tercih ediyorsunuz", "muhtemel orgazmda görece daha büyük penisin etkileri neler" gibi sorular yöneltildi.

İngiliz medyasında yayınlanan araştırma sonucunda, daha büyük penisli erkeklerle cinsel ilişkinin klitoral orgazm olmasa da, vajinal orgazm olasılığını artırdığı ortaya çıktı.

[old_news_related_template title="Cinsel organının büyüklüğü nedeniyle seks yapamıyor" desc="Kenya'da yaşayan bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle büyük bir dram yaşıyor. Ortalama penis boyundan 10 kat büyük bir cinsel organa sahip olan Sorence Owiti Opiyo, normal bir hayat sürmek için cinsel organını küçültmek istiyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/kenyalihasta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-cinsel-organinin-buyuklugu-nedeniyle-seks-yapamiyor-1376699/"]