Kevin Spacey'nin ağabeyi Randall Fowler, Daily Mail'a özel açıklamalarda bulundu. Fowler, kendisinin ve kardeşinin babaları tarafından sürekli şiddete maruz kaldığını ifade ederken, babası tarafından defalarca tecavüze uğradığını itiraf etti.

Randall, babaları Thomas Geoffrey Fowler'ın bir Nazi sempatizanı olduğu ve kardeşler henüz küçük birer çocukken Amerikan Nazi Partisi'ne katıldığını söyledi. Randall kız kardeşleri Julie'nin de şiddete maruz kaldığını ve 18 yaşında evden kaçtığını ifade ederken Kevin ve kendisinin tacize uğramaya devam ettiklerini belirtiyor.
[old_news_related_template title="Ünlü aktör Kevin Spacey eşcinsel olduğunu açıkladı! Haberler şaşırttı, Kevin Spacey kimdir?" desc="Ünlü Amerikalı aktör Kevin Spacey, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada eşcinsel olduğunu açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/kevinspacey.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/unlu-aktor-kevin-spacey-escinsel-oldugunu-acikladi-2068784/"]

"Arkadaşlarımızın evimize gelmesine izin vermezdi çünkü odasına girip duvarlarda asılı çıplak erkek fotoğraflarını görmelerinden korkardı" diye konuşan Randall Fowler, küçükken izci olduğunu ancak izci liderinin Yahudi olduğunu öğrendikten sonra babasının bir daha izcilik yapmasına izin vermediğini de ekledi.

Kevin Spacey'nin evde yaşanan şiddet, taciz ve 'karanlık olaylar' nedeniyle içine kapanık ancak çok zeki bir çocuk olarak büyüdüğünü söyleyen Fowler, 'o etrafta olanlara karşı kendini kapatıp hayatına devam etmeye çalışıyordu' dedi.