Başkan Trump, Oval Ofis'te İrlanda'nın yeni seçilen Başbakanı Taoiseach Leao Varadkar ile telefon görüşmesi gerçekleştirirken, "Odada birçok İrlandalı basın mensubu var. Şu anda odadan çıkıyorlar" diyerek, RTE muhabiri Caitriona Perry'yi yanına çağırdı.

"Nerelisin sen, gel buraya" diye seslenerek, bir yandan da eliyle Perry'yi yanına çağıran Trump, telefonun karşısındaki Varadkar'a "Yüzünde hoş bir tebessüm var. Bahse girerim ki sana iyi davranıyordur" dedi.

Trump, İrlanda'nın ilk eşcinsel başbakanı olarak göreve gelen Varadkar'ı tebrik için telefon açarken, imza attığı bu skandal, görüşmeyi takip eden gazeteciler tarafından anbean görüntülendi.

Perry ise Trump'ın oturduğu masasının yanında tuhaf bir şekilde durarak, gülümsemeye devam etti.

[old_news_related_template title="Türklerin ABD Başkanı Trump hakkında ne düşündüğü ortaya çıktı" desc="ABD merkezli araştırma şirketi Pew Research Center, dünyanın dörtte üçünün Başkan Donald Trump'a çok az güvendiğini ya da hiç güvenmediğini ortaya koyan bir araştırmaya imza attı. Türkiye'de de Trump'a güvenin çok düşük olduğunu açığa çıkaran araştırma, Türklerin büyük oranda ABD ve Amerikalılar hakkında olumlu fikirlere sahip olmadığını gösterdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/2017-06-26t223018z_1598713712_rc11a314b8d0_rtrmadp_3_usa-india.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-turklerin-abd-baskani-trump-hakkinda-ne-dusundugu-ortaya-cikti-1910524/"]