ABD'deki 'Hakan Atilla davası'nda tanık olarak ifade veren Reza Zarrab, eşi Ebru Gündeş ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Duruşmanın başında 'Reza Zarrab' ismiyle yemin eden Zarrab, "Evliyim, çocuğum var" dedi.

Eşi Ebru Gündeş'in ismini telaffuz etmeyen Zarrab "Eşim Türkiye'de ünlü bir sanatçı. Her zaman kamuoyu önünde olan bir insandım." dedi. Zarrab, hakimin "Reza Zarrab'tan başta isminiz var mı?" sorusuna ise "Türkiye'de kullandığım 'Rıza Sarraf' var" diye yanıt verdi.

[old_news_related_template title="Reza Zarrab'tan Zafer Çağlayan açıklaması: Rüşvet verdim" desc="ABD'de devam eden 'Hakan Atilla davasında' tanık olarak ifade veren Reza Zarrab, İran'a altın ticareti yapabilmek için Halkbank'ta hesap açmak adına eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a rüşvet verdiğini söyledi. Zarrab rüşvete konu paranın miktarı için ise 'Toplamda ona 45-50 milyon euro kadar rüşvet ödemişimdir. Öteki para cinslerini saymıyorum' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/zarrab-47.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-reza-zarrabtan-zafer-caglayan-aciklamasi-rusvet-verdim-2111035/"]