VLADİMİR PUTİN

Lam'ın Putin için tahmini şöyle: "Ejderha güçlüdür ve her yere gidebilir. Suda yüzebilir, havada uçabilir. Coşkuyla doludur. Bu da Putin'in doğduğu gündeki astrolojik güneş işaretiyle birleşince, onu iyi düşünen güçlü bir lider haline getiriyor. Putin için iyi bir yıl olacak. 2017'nin ikinci bölümündeki metal elementi ise hem Putin için hem de Rusya için para anlamına geliyor. Rusya ekonomisi büyüyecek.

DONALD TRUMP


Trump için ise şunlar söylüyor Lam: "Ateş köpeğinin karakteristiği aşırı güvendir ve meseleleri enikonu düşünmeden hızla hareket etme eğilimindedir. Başkan Trump'ın doğduğu günün astrolojik işareti ise toprak. Yılın ikinci yarısındaki metal elementi, dünyayı istikrarsızlaştırıyor. Hava ısındığında Trump için iyi olacak. Bu dönem ABD Başkanlığı'ndaki balayına karşılık geliyor. Fakat sonbahar ve kış geldiğinde zorluklarla karşılaşacak. Protestolar patlak verecek."

TAYYİP ERDOĞAN


CNN International'ın haberine göre; 20 yıldan bu yana yüz ve avuç okuyan ve Çin Zodyağı'na bakan ünlü falcının Türkiye'ye ilişkin tahmini de var.

Lam, at yılında dünya gelen Erdoğan'ın doğum günündeki astrolojik elementin su olduğunu söyledi ve baharın bu grup için hiç de iyi çıkmayacağını ifade etti. Zira baharda çiçekler açar ve bütün suyu alır.

Lam'a göre; Erdoğan, güçlerini artırmayı hedefleyen Nisan referandumunu kaybedecek. Erdoğan'ın gözleri, insanlardan çok fazla destek görmediğini açık ediyor. Ağzının etrafındaki çizgiler ise hükümettekilerin güvenilmez olduğunu gösteriyor. Erdoğan için iyi bir yıl olmayacak.

ANGELA MERKEL


Lam, at yılında dünyaya gelen Merkel'in ise tüm eleştirileri alt ederek, seçimlerde başarılı olacağını öngörüyor. Doğum günündeki tahta unsuru, Merkel'i yufka yürekli yapan şey! Bu onun göçmen politikalarındaki yaklaşımını açıklıyor.

RODRIGO DUTERTE


Uyuşturucuyla mücadele politikaları dünyanın tepkisini çeken Filipinler lideri Rodrigo Duterte, horoz yılında dünyaya geldi. Gelecek yıl da horoz yılı. Bu nedenle Lam'a göre; Duterte, muhaliflerinin eleştirilerine maruz kalmayı sürdürecek. Kısaca onun için gelecek yıl horoz dövüşüyle geçecek.

Xİ JİNPİNG


Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in astrolojik işareti ateş. Yılan yılında doğan Jinping için horoz yılı çifte şansa karşılık geliyor. Lam, Çin'in Jinping liderliğinde daha fala para kazanacağını söyledi.

Editör Notu: Haberde belirtilen görüşler, yalnızca falcı Priscilla Lam'a aittir.