Açık Öğretim öğrencileri AÖF vize tarihlerinin yaklaşmasıyla AÖF sınav giriş yerlerini öğrenmek için araştırmalarını sürdürüyor. AÖF sınav giriş yerleri Anadolu Üniversitesi’nin sistemi tarafından yayınlandı. Aşağıdaki link üzerinden Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sistemine giriş yaparak AÖF sınav giriş yerlerinizi öğrenebilir, AÖF sınav giriş belgenizi çıkarabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi vize sınavları bu hafta sonu gerçekleşecek. AÖF vize sınavlarına girecek olan öğrenciler şimdi AÖF vize sınavlarına nerede gireceklerini araştırıyolar. AÖF vize sınavı giriş belgelerini çıkarmak için de ilgili sayfaya giriş yapan öğrencilerin faydalanabileceği detaylar haberimizde...

AÖF VİZE SINAVLARI GİRİŞ BELGESİ

AÖF VİZE SINAVI SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK VAR MI?

Geçtiğimiz öğretim yılında uygulanmaya başlanan ve üniversite giriş sınavlarında olması gereken 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerinin vize, final ve bütünleme sınavlarına getirilmişti. Adayların tepkilerine, kampanyalarına rağmen bu yıl da değişiklik yok! Açıköğretim Fakülteleri, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulunun geçtiğimiz yıl aldığı kararla sınav değerlendirmelerinde 4 yanlış sorunun 1 doğru cevabı götürmesi uygulaması tüm açıköğretim fakültelerine getirilmesinin ardından yeni öğretim döneminde de uygulanacak!

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

ARA SINAV TARİHİ: 25-26 KASIM 2017

DÖNEM SONU SINAV TARİHİ: 13-14 OCAK 2018

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak. AÖF sınav giriş belgesi, genellikle sınava 1 hafta süre kala yayınlanmaktadır. Böylece öğrenciler sınava girecekleri merkezlere 1 hafta öncesinden gitme imkanı bulur ve sınav günü sorun yaşamaz. AÖF sınav giriş belgeleri, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci sisteminden yayınlanmaktadır.
aof-1


SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELERİN LİSTESİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına girecek olan öğrenciler sınav giriş belgelerini ve sınava nerede gireceklerini kontrol ediyorlar. “AÖF sınav giriş yerleri belli oldu mu?” soruları cevabını buldu, Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF sınav giriş yerleri belli oldu. Sınav değerlendirmelerinde 4 yanlış sorunun 1 doğru cevabı götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerine getirilmesinin ardından yeni öğretim döneminde de uygulanacak.Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF sınav giriş yerleri belli oldu.