Açık Öğretim öğrencileri AÖF vize tarihlerinin yaklaşmasıyla AÖF sınav giriş yerlerini öğrenmek için araştırmalarını sürdürüyor. AÖF sınav giriş yerleri Anadolu Üniversitesi'nin sistemi tarafından yayınlandı. Aşağıdaki link üzerinden Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sistemine giriş yaparak AÖF sınav giriş yerlerinizi öğrenebilir, AÖF sınav giriş belgenizi çıkarabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak. AÖF sınav giriş belgesi, genellikle sınava 1 hafta süre kala yayınlanmaktadır. Böylece öğrenciler sınava girecekleri merkezlere 1 hafta öncesinden gitme imkanı bulur ve sınav günü sorun yaşamaz. AÖF sınav giriş belgeleri, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci sisteminden yayınlanmaktadır.

aöf sınav

AÖF 4 YANLIŞ 1 DOĞRU KURALI DEVAM EDİYOR MU?

Geçtiğimiz öğretim yılında uygulanmaya başlanan ve üniversite giriş sınavlarında olması gereken 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerinin vize, final ve bütünleme sınavlarına getirilmişti. Adayların tepkilerine, kampanyalarına rağmen bu yıl da değişiklik yok! Açıköğretim Fakülteleri, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinde yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulunun geçtiğimiz yıl aldığı kararla sınav değerlendirmelerinde 4 yanlış sorunun 1 doğru cevabı götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerine getirilmesinin ardından yeni öğretim döneminde de uygulanacak!

[old_news_related_template title="15 tatil ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? MEB açıkladı: İşte sömestr ve diğer resmi tatillerin tarihleri" desc="Bugünlerde hem öğrencilerin hem velilerin en çok merak ettiği konuların başında 15 tatil ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? soruları geliyor. Hem tatil zamanını belirlemek hem eksiklerini gidermek isteyecek aileler tatil tarihine göre plan yapacaklarından bu tarih öğrenciler için de veliler için de çok önemli Peki o tarih ne? İşte ayrıntılar" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/15tatilnezaman880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/egitim/15-tatil-ne-zaman-basliyor-okullar-ne-zaman-kapanacak-meb-acikladi-iste-somestr-ve-diger-resmi-tatillerin-tarihleri-2089550/"]