Giyilebilir teknolojilerin hayatımıza ne kadar gireceği uzun süredir merak konusu olsa da akıllı saatler şu ana kadar başarılı olmuş gözüküyor.

Sizler için Apple Watch Series 3'ü inceledik. Aktif bir hayatı olanlar için tıbbi kayıtlardan akıllı bir rehbere kadar pek çok işe yarayan cihaz fiyatı ile müşterilerin kafasında soru işareti yaratabiliyor.

Akıllı saatleri Iron Man'in Jarvis'ine benzetmek yanlış olmaz. Henüz emekleme aşamasında olsa da uzun vadede akıllı saatlere verilen komutlar ile yapılabilecek şeylerin sayısı yükselecek gibi gözüküyor.

[caption id="attachment_2107300" align="alignnone" width="880"]Robert Downey Jr.'ın Tony Stark'ı canlandırdığı Iron Man filminde yapay zeka Jarvis Stark'ın hayatını kolaylaştırmak için tavsiyelerde bulunuyor. Robert Downey Jr.'ın Tony Stark'ı canlandırdığı Iron Man filminde yapay zeka Jarvis Stark'ın hayatını kolaylaştırmak için tavsiyelerde bulunuyor.[/caption]

Apple Watch Series 3 ülkemizde raflardaki yerini aldı. LTE desteği ile dikkat çeken cihaz ile telefon görüşmelerinizi yapabiliyorsunuz.

21hp12hp21hp12hp

Elektronik SIM Türkiye'de olmadığı için cihazın LTE desteğinden faydalanılamıyor. BTK'nın ne zaman elektronik SIM sağlayacağı merak ediliyor.

Apple Watch Series 3 bir önceki model gibi 38 mm ve 42 mm kasa boyutunda. Eski modelin kayışlarını yeni modelde de kullanabileceksiniz.

Cihazda kullanılan yeni çift çekirdekli işlemci ile Siri daha hızlı hale gelmiş. Siri kullanıcı ile sadece akıllı saat üzerinden de iletişim kurabiliyor.

12hp21hp2hp1

Günlük hayatın koşuşturması içinde bazen heyecanlanıp düzgün nefes almayı bile unutuyoruz. Böyle anlarda Apple Watch nabzımızı kontrol ederek bizi uyarıyor. Günlük koşu ve hareket mesafemizi ölçüyor.

Eğer gereğinden fazla oturduysak hareket etmemizi bize telkin ediyor. Diğer bir deyişle bu akıllı saat günlük hayatınızda bir rehber olarak size eşlik ediyor.

50 metre suya dayanıklı tasarıma sahip olan Apple Watch Series 3 1649 TL fiyat etiketi ile Türkiye'de satılıyor.