Bu Babalar Günü’nde babanıza sağlıklı bir yaşam sürmesi için aktif kalmasına, motivasyonunu yüksek tutmasına ve bağlantıda kalmasına yardımcı olacak özelliklerle dolu mükemmel cihazı hediye edin.
Apple Watch, Apple Watch Nike+, Apple Watch Hermès ve Apple Watch Edition modellerinden birini seçebilir ve çok sayıda kayış seçeneğiyle farklı görünümler elde edilebiliyor.

Güçlü çift çekirdekli işlemci, 50 metreye kadar suya dayanıklılık ve yerleşik GPS ile babanızın en iyi gününü yaşamasına yardımcı olacak özelliklerle dolu. Nike Air VaporMax Flyknit “Day to Night” koleksiyonundan esinlenen renk çeşitleriyle yaza özel yeni Nike Spor Kordonlarla babanız saatinin kordonuyla ayakkabısının rengini eşleştirilebiliyor.

AirPods

• AirPods tek şarjla 5 saate kadar dinleme süresi sunarken, şarj kutusuyla da ek şarj olanağı sunuyor. 24 saatten fazla toplam dinleme süresiyle sektör lideri AirPods ile babanız gün boyu rahatça müziğini dinleyebilir.
• AirPods’unuza çift dokunarak Siri’ye erişip müziğinizi seçebilir ve kontrol edebilir, ses seviyesini değiştirebilir, kalan pil ömrünü görebilir veya başka herhangi bir Siri görevini gerçekleştirebilirsiniz.

• Bağlanmak için kod girildiği günler geçmişte kaldı; AirPods, kablosuz kulaklıkların sıkıcı uğraşlarını ortadan kaldırıyor. iPhone’unuzun yanındaki şarj kutusunu açın ve tek bir dokunuşla AirPods, iPhone ve Apple Watch’unuzda anında kurulsun. Ayrıca, iCloud hesabınızda oturum açan iPad ve Mac dahil tüm aygıtlarınızda da anında kurulur.

iPhone 7

• iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, gelişkin kamera özellikleriyle dikkat çekiyor.

• iPhone 7 Plus’ta, iPhone 7’de de bulunan yeni 12 megapiksel geniş açılı kameranın yanı sıra 12 megapiksel telefoto kamera da bulunur. İkisi birlikte, fotoğraflar için iki kat optik yakınlaştırma ve 10 kata kadar dijital yakınlaştırma sunuyor Ayrıca, Portre modunda daha önce yalnızca DSLR kameralarda bulunan alan derinliği efektine de sahip

• iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, iPhone deneyimini her bakımdan önemli ölçüde iyileştirir. Şimdiye kadarki en gelişmiş iPhone, yeni bir inovasyon ve hassasiyet düzeyine ulaşarak en iyi deneyimi sunuyor.