Vefat eden İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın ölümünde ihmal şüphesi ortaya çıkmaya başladı. İstanbul Koşuyolu’ndaki Hastaneye gelen Çağlar’a önce gaz sıkışması olduğu söylendi. Çağlar çifti, gaz sancısını tedavi etmek için 1,5 kilometre ileride bulunan nöbetçi eczaneye giderek ilaç aldı. Bu sırada araçta bekleyen İbrahim Çağlar'ın durumu daha da ağırlaştığı için tekrar hastaneye geri getirildi.

1 'Gaz sancınız var' denilen İbrahim Çağlar, hastanenin 1,5 kilometre ilerisinde bulunan bu eczaneden ilaçlarını almaya gelmiş.

YETERLİ TEÇHİZAT YOKTU


Ardından eczaneye giderken fenalaşan Çağlar hastaneye geri döndü ve burada kalbi durdu. Yakın çalışma arkadaşlarından alınan bilgilere göre; bu hastanede hayata döndürülen Çağlar hastanede yeterli teçhizat olmamasından dolayı Koşuyolu’ndan aynı hastanenin Bağcılar şubesine yönlendirildi.

ibrahim-caglar

Çağlar mesafe uzun olduğu için Helikopter ile Bağcılar’a getirildi. Ardından buradaki doktorlar durumu iyi 72 saat uyutacağız dediler. Bilgi veren başka bir doktor ise yakınlarına her şeye hazırlıklı olun mesajını verdi.

AÇIKLAMA YAPILACAK


Hastane yetkilileri tarafından sozcu.com.tr'ye yapılan açıklamada gerek görüldüğü takdirde ilerleyen saatlerde resmi bir açıklama yapılacağı bildirildi.

Sozcu.com.tr’nin aldığı bilgilere göre Çağlar’ın vasiyetindeki bir ayrıntıya da ulaşıldı. Çağlar cenazesine çelenk gönderilmemesini istedi, bunun yerine Aziz Mahmud Hüdayi vakfına bağış yapılmasını istedi.