İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.  Çağlar’ın dün gece saat 01.00 sıralarında kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı, sabaha karşı 06:00 sıralarında ise vefat ettiği öğrenildi. Çağlar hastaneye kaldırıldıktan sonra iki anjiyo olduğu fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Sozcu.com.tr’nin edindiği bilgilere göre Çağlar kalp krizi geçirdikten kısa bir süre sonra İstanbul Bağcılar’daki Medipol hastanesine kaldırıldı. Başkan’ın yarın yoğun bir programı olduğu öğrenildi. Ayrıca dün Çağlar'ın  dün Payitaht Abdülhamid dizisi için kamera karşısına geçtiği öğrenildi.

Çağlar'ın konuk oyuncu olarak oynadığı bölümden görüntüler...
ph212hp12hp12hp1

TAHTTA 33 YIL KALDI

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın  “Payitaht Abdülhamid”  hayatının kaleme alındığı dizi  TRT1 ekranlarında yer alıyor. Dizide Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemi yer alıyor.

[old_news_related_template title="İki anjiyo oldu kurtarılamadı" desc="İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Çağlar Bağcılar'da kaldırıldığı hastanede iki anjiyo olmasına rağmen kurtarılamadı. İbrahim Çağlar kimdir? İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın hayat hikayesi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/ibrahim-caglar-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ito-baskani-ibrahim-caglar-hayatini-kaybetti-son-dakika-haberleri-2126722/"]