Dünya çapında milyonlarca hayrana sahip FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 18 için tanıtım gecesi düzenlendi. Gece 28 Eylül akşamı Aral & D&R işbirliğinde Etiler D&R Bahçesi’nde gerçekleşti.

Futbol taraftarlarının vazgeçilmez oyunu FIFA 18,çıkış tarihinden bir gün önce isminden çok söz ettirecek coşkulu bir basın lansmanı ile sahalara indi. Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşen etkinlikte, oyun ve teknoloji basınının yanı sıra spor basını, youtuberlar, twitch yayıncıları ve Akasya Aslıtürkmen, Gökhan Mumcu, Özgün, Aydın Kurtoğlu gibi tanınmış simalar bir araya gelerek oyunu oynama şansı elde etti.

 

Dünyanın en sevilen futbol oyunu FIFA 18’ın çıkış heyecanını yaşadıklarını belirten Electronic Arts Ürün Sorumlusu Emre Özbilen “Cristiano Ronaldo’nun FIFA 18 futbol elçisi olması ile birlikte oyun mekaniklerine getirilen birçok yenilik, FIFA 18’in gerçeğe en yakın futbol oyunu olmasını sağladı. Türkiye özelinde ise Türkiye Futbol Federasyonu ile yeniden imzalanan lisans anlaşması sayesinde Türkiye Süper Ligi tüm 18 takımı ile FIFA serisinde olmaya devam edecek. Ek olarak Türk oyuncular için PS4, PC ve Xbox One formatlarında Türkçe metin çevirisi bulunuyor. Türk oyunculara daha gerçekçi bir futbol deneyimi sunmak ve daha fazla lokal içerik ekletmek için çok çaba gösteriyoruz ve bir sonraki hedefimiz FIFA serisine Türkçe spikerin de eklenmesi” şeklinde konuştu.