Apple'ın 12 Eylül'deki dev etkinliğinde duyurduğu yeni telefonları iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, 20 Ekim'de Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Türkiye fiyatları nasıl? Hangi özelliklerle geliyor?

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Türkiye çıkış tarihi kesinleşti. 20 Ekim itibariyle Türkiye genelinde satışa sunulması beklenen yeni iPhone 8'lerin özelliklerine gelince... En büyük değişikliklerden biri düzelen ekran kasa oranı ve yeni ekran teknolojisi olması bekleniyordu. iPhone 6 modelinden beri süregelen tasarım anlayışı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile birlikte aynı şekilde devam etmişti.

[old_news_related_template title="iPhone X cazibesi! Fiyatı ne kadar, özellikleri neler? iPhone 8 ne zaman satışa çıkacak? İşte Türkiye fiyatı" desc="Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca iPhone kullanıcısı yeni iPhone modelleri olan iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın fiyatlarını ve özelliklerini merak ediyor. Bütçesi iPhone X'e yetmeyenler için Apple'ın yeni iPhone'u iPhone 8 bir seçenek olabilir. İşte iPhone 8 satışına başlandı mı? Türkiye fiyatı ne olacak? gibi soruların yanıtları... " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/iphone-x-iphone-8-ve-iphone-8-fiyatlari-ne-kadar-iphone-8-ozellikleri-iphone-x-ozellikleri-neler.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/iphone-x-iphone-8-ve-iphone-8-fiyatlari-ne-kadar-iphone-8-ozellikleri-iphone-x-ozellikleri-neler-2010271/"]