Cannes, 14 Mart 2017- İstanbul Ticaret Odası (İTO), gayrimenkul endüstrisinin sektörlerinin en etkili yatırımcılarını Fransa’nın Cannes kentinde buluşturan ve bugün açılan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’deki İstanbul Çadırı’nı dev bir B2B ikili görüşme çadırı olarak konumlandırdı.

14-17 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MIPIM’e katılan 23 bin profesyonel ziyaretçi, İstanbul’dan fuarı ziyaret edecek olan 800’den fazla profesyonelle masaya oturacak. İTO’nun İstanbul Çadırı’nın bu yılki teması ‘İstanbul: Two Continents, One City (İki Kıta Tek Şehir)’ olarak belirlendi.

İTO, fuarın ikinci günü olan 15 Mart’ta 100 büyük yatırımcıyı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılacağı bir tanışma toplantısında Türk yatırımcılarla bir araya getirecek.

YENİ İŞ KONTRATLARI İMZALAMA ZAMANI


İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, 685 metrekare büyüklüğündeki İstanbul Çadırı’nın her noktasını uluslararası yatırımcılar ile Türk girişimcilerin buluşma yeri olarak planlandıklarını belirtti.

Çağlar, “İki yıldır İstanbul Gayrimenkul Çadırı ile İstanbul’un imajını daha üst noktalara taşıdık. MIPIM müdavimi yatırımcıların zihinlerine kazıdığımız bu imajımızı bu yıl yeni iş kontratlarına çevirmek için hazırlıklarımız tamam” dedi.

Çağlar, “Katma değer zincirinin en üstünde yer alan uluslararası alım yapan en büyük 100 MIPIM katılımcısı ile temasa geçtik. Yöneticilerini Türk firmalarıyla görüşme yapmaları için İstanbul Çadırı’ndaki B2B alanına davet ettik. Bu suretle işadamlarımızın birçok önemli kontrata da imza atmalarını bekliyoruz” dedi.