Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmaları sırasında Şenkaya'nın Paşalı Köyü'nde gördüğü eksiklik üzerine köye cami yaptırması için Nusret Gökçen’e öneride bulundu. TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın amcası olan Mustafa Ilıcalı’nın önerisiyle Gökçe, doğduğu köy olan Paşalı’ya külliye inşa etmeye karar verdi. Yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan külliyede cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhane olacak. Külliyenin temel atma töreni Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve Nusret Gökçe’nin katılımıyla 10 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

Öneriyi kabul edip doğduğu köye külliye yaptırmaya karar veren Nusret Gökçe’yi tebrik eden Mustafa Ilıcalı, şunları söyledi:

"Nusret beyin işletmesinde iftar yaptığımızda namaz kılmak için seccade istedim. Çalışanlar restoranda seccade olmadığını söylediler. Şaşırdım, aslında Şenkayalı hemşehrilerimiz arasından genelde hoca çıkar. Şenkayalı hemşehrimin işletmesinde seccade olması lazım dedim. Sonraki akşam Nusret Bey beni davet etti ve mekanda artık seccade bulundurduklarını bildirdi. Ben de mekanda artık seccade olduğuna göre memleketin Paşalı'ya da külliye yakışır diye öneride bulundum. Allah razı olsun önerimizi kabul edip külliye yaptırmaya karar verdi. Cumartesi günü de inşallah temel atma törenini gerçekleştireceğiz."  DHA