Türkiye’nin bankacılık sektöründe kurulduğu günden bu yana QNB Finansbank, 30. yaşını Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde Genç Yetenekler’in konseriyle kutladı. QNB Finansbank, 30. kuruluş yıl dönümünde Türkiye’nin geleceğine yönelik sosyal ve kültürel yatırımlarının bir parçası olarak Genç Yetenekler’le el ele verdi. Çağdaş Eğitim Vakfı ile birlikte yetenekli müzisyenlerin dünyanın en iyi müzik okullarındaki eğitimlerine destek olan QNB Finansbank, kuruluş yıl dönümünde de ‘Genç Yetenekler’ konseriyle iş ve sanat dünyasından konuklarını ağırladı.

GENÇ YETENEKLERLE EL ELE

QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras “30. yılımızı geleceğe, dolayısıyla gençlere yatırım yaparak kutlamak istedik. Çağdaş Eğitim Vakfı’nın öncülüğünde gençlerimiz dünyanın en iyi okullarında müzik eğitimlerine devam ediyorlar ve biz de QNB Finansbank olarak onları desteklemekten büyük bir gurur duyuyoruz. Biz de onlar gibi 30 yıl boyunca tutku ve özveriyle çalıştık” dedi.

sccs

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Prof. Dr. Cihat Aşkın’ın sanat yönetmenliğinde ve ünlü orkestra şefi İbrahim Yazıcı’nın yönetimindeki senfoni orkestrası eşliğinde sahne alan Genç Yetenekler, izleyicilere klasik müzik ziyafeti yaşattı. Selçuk Yöntem’in şiir dinletileriyle katıldığı müzik ve şiir dolu bu özel gecenin sunuculuğunu Dolunay Soysert yaptı.

ÇEV’LE EL ELE GENÇ YETENEKLER'İ DESTEKLEYECEĞİZ

QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, “İnsan odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışan bankamız, geleceğin yaratıcı liderlerinin analitik ve farklı düşünebilen, pozitif yaklaşıma sahip nesiller yetiştirmekten geçtiğine inanıyor. Eğitim, bilim ve sanat alanında çocuklarımızı geliştirmek istiyoruz. ÇEV’le el ele Genç Yetenekler’i destekleyeceğiz” dedi.