Geçtiğimiz günlerde art arda gelen zamlarla 5.50 TL'nin üzerine çıkan benzin fiyatlarına bir zam daha geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) yaptığı açıklamayla, benzinin litre fiyatına 24 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere 9 kuruş zam geleceğini duyurdu.  Motorinde ise şu anlık  bir artış beklenmiyor.

BENZİN FİYATLARI


Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasına göre, benzinin litre satış fiyatına bu geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde 9 kuruş zam yapıldı. Zammın ardından benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 5,56 liradan 5,65 liraya, Ankara'da 5,61 liradan 5,70 liraya, İzmir'de 5,59 liradan 5,68 liraya yükselecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası dün yaptığı açıklamada LPG'nin de 5 kuruş zamlandığı bildirmişti. Otogaz’ın litre fiyatı İstanbul ve İzmir’de ortalama 3,40 liradan 3,45 liraya, Ankara’da 3,38 liradan 3,43  liraya yükseldi.

EN ÇOK KONUŞULAN HABER; AKARYAKITA ZAM!


Akaryakıta yapılan son zamlarla birlikte 1 litre mazotun fiyatı İstanbul Anadolu yakasında ilk kez 5 lirayı aşarken, benzin 5.50 liranın üzerinde çıktı Ajans Press ve ITS Medya'nın incelemesine göre yapılan son zamlar özellikle Kasım ayı içerisinde bin 522 yazılı basın haberiyle konuşulurken, internette 4 bin 891 haber yansıması tespit edildi. Akaryakıta yapılan zamlar, Türkiye'nin Kasım ayında en çok konuştuğu başlıklar arasında yer aldı.