Ayazağa bölgesinde gerçekleştirdiği Seba Office Boulevard projesinin teslimlerine devam eden Seba İnşaat, Cendere’de inşa ve satış süreci devam eden, 202 daireden oluşan Seba Flats adındaki lüks konut projesini ise 2019 yılında teslim etmeyi planlıyor. Seba İnşaat, şimdi de Kağıthane’de yer alan yeni projesi; Seba Suites’i görücüye çıkardı.

Maslak-Büyükdere-Levent hattına yakın bir konumda yer alan Kağıthane, merkezi iş alanlarına yakınlığı ile cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Bu özelliği ile Kağıthane son yıllarda gayrimenkul şirketlerinin de gözdesi haline geldi. Bölgede sanayi tesisleri yerini, lüks konut ve ofis projelerine terk ediyor. Yerli ve yabancı birçok şirketin genel müdürlüklerinin yeni adresi olan Kağıthane’nin cazibesi, Dolmabahçe-Bomonti Tüneli ve Seyrantepe Metro Hattı sayesinde daha da artmış durumda.

Yeni projesini görücüye cıkardı

Yaklaşık 23 yıldır ağırlıklı olarak İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkul projeleri geliştiren Seba İnşaat, İstanbul’un en parlak ve en yeni yaşam, eğitim, kültür ve ticaret merkezi olan Kağıthane bölgesinde projeler geliştirmeye devam ediyor. Seba İnşaat, ilk olarak Ayazağa’da gerçekleştirdiği Seba Office Boulevard projesinin teslimlerini gerçekleştirirken; beraberinde Cendere’de 202 daireden oluşan Seba Flats adındaki lüks konut projesinin inşası ve satışlarına da 2019 yılında teslim etmek üzere devam ediyor.
Seba İnşaat şimdi de Kağıthane’nin tam kalbinde yer alan üçüncü projesi olan Seba Suites’i görücüye çıkarıyor. Seba Suites 7 bin 256 metrekare arazi üzerine konumlandırıldı. Proje, 144 konut ve 23 ticari ünitelerden oluşuyor. Toplam 15 ve 11 katlı iki blok şeklinde tasarlanan projenin A bloğunda 88, B bloğunda ise 56 daire yer alıyor.

Kağıthane’ye değer katacak

60 ile 180 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı projenin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Metrekaresi 8 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede sosyal tesisler, açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk parkı gibi sosyal donatı alanları yer alıyor..Projede; otopark alanında her daireye metrekaresine göre kapalı park alanı sunuluyor.

Metro’ya 300 metre mesafede

Kağıthane’ye değer katacak bir projeye imza attıklarını vurgulayan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, Kağıthane bölgesinin Levent ve Maslak gibi İstanbul’un merkezi noktalarının alternatifi niteliğinde konumlandığını belirtiyor.
Yaklaşık 2 yıllık bir süre içinde Cendere’nin dönüşümü noktasında satışına başladıkları Seba Ofis Boulevard projesinin ardından aynı bölgede Seba Flats adındaki yeni bir konut projesine başladıklarını hatırlatan Keçeli, “ Bugün, çevrede faaliyet gösteren sanayi alanları arka arkaya dönüşüme tabi tutuluyor. Bugün Cendere Vadisi Avrupa Yakası’nın yeni Bağdat Caddesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kağıthane’nin geleceğine güvenimiz tam. Seba Suites projemiz, Maslak’a 5 dakika Metro’ya ise 300 metre mesafede yer alıyor. Projemizin hemen yanı başında, bir süre önce hizmete giren Vadi İstanbul AVM ve Seyrantepe Metro istasyonunu Vadi İstanbul’a bağlayan Havaray Hattı yer alıyor”

Kağıthane’nin önemli avantajlarının başında konumunun geldiğini işaret eden Keçeli, bu konuda şu bilgileri verdi:
“İlçe Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerinin ulaşım hatlarına oldukça yakın olmakla beraber diğer taraftan da Levent-Büyükdere-Maslak hattına yakın konumda yer alıyor. Yeni metro hattının da devreye girmesi ile beraber bu merkezlere ulaşım çok daha kolay duruma gelecek. 2018 yılında açılması planlanan Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattının bölgeye olan ulaşımı daha da rahatlatması bekleniyor. Bu proje sayesinde Kağıthane Üsküdar arası mesafe 26 dakikaya inerken, Ümraniye 39,5 dakika, Beşiktaş 10 dakika ve Mecidiyeköy 4,5 dakikaya inecek”