Bu görüntüler Eskişehir'de çekildi. Ellerinde tüfekler ve palalar bulunan ve zaman zaman  ateş eden bu kişiler, kendi çektikleri görüntüleri sosyal medyadan da paylaştı..

Sokakta onlardan başka kimse yok. Bağırışlarından anlaşıldığı kadarıyla mahallede bulunan uyuşturucu satışına, satıcılarına tepkilerini böyle gösteriyorlar. Bazı evlerin kapılarına kadar gidip içeri girmeyi de deniyorlar. Dehşet dakikalarında sokağa çıkan tek bir kişi yok.

 

Uyuşturucu satışına tepki adı altında koca bir mahalleyi esir alan kişiler, bu anları kaydedip daha sonra sosyal medyadan da paylaşmaktan çekinmiyor. Görüntüler onların çektikleriyle sınırlı. Bundan sonra ne olduğu o nedenle bilinmiyor.

SUÇ DOSYALARI KABARIK

Videoyu incelemeye alan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahıslardan Gökhan S.'nin 2 yaralama suçundan kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezasının olduğu ortaya çıkarken, 3 şahsın yapılan GBT sorgularında yaralama, hırsızlık ve kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından çok sayıda kayıtları olduğu öğrenildi. Gökhan S. cezaevine teslim edilirken, diğer 2 şahıs hakkında "Genel güvenliği tehlikeye sokma' suçundan adli işlem başlatıldı. Ajanslar